sa scapam de rugina!, etape pas cu pas:
![]() ![]() ![]() |
sa scapam de rugina!, etape pas cu pas:
Raelpilotu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1998
- fara numar . . .
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-t135053.html
Mai e un topic de 26 de pagini pe acest subiect ! Sa ai spor la citit si spor la lucrare ,sa iasa cum trebuie |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Raelpilotu |
![]()
|
sa avem si noi topicul nostru cu reparatii la nove
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1998
- fara numar . . .
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Inca nu am gasit diferenta la caroserie dintre nova si supernova ,poate doar cateva minore ,e cam aceeasi mancare de peste
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Raelpilotu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
- fara numar . . .
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
adevarul e ca dacia nova are o tabla generatia 4.7 care nu se comporta la rugina ca mai vechea generatie de tabla 3.2 de pe dacia clasica.
De aici si procedeele diferite de tinere sub control a ruginii, cele aplicabile tablei tip 4.7 de pe nova fiind procedee bazate pe plasma si entropicitate ridicata in solventii cheratinosi ai izomerilor de hidrocarburi aromatice de dimetilbenzen, pe cand la dacia clasica lucrurile sunt mult mai simple. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Raelpilotu |
![]()
|
gata! problema s-a rezolvat!
am preparat chitul de tabla cu intaritorul si apoi am dat cu vopseaua respectiva. acum este exact ca din fabrica. ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1998
- fara numar . . .
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Avand in vedere ca s-au prezentat toti pasii necesari tratarii de rugina, recomand si eu topicul acesta: http://www.daciaclub.ro/-t135053.html
Aici se inchide. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:02 |