[VAND] XCAR LINK, pentru TUNERLIST
![]() ![]() ![]() |
[VAND] XCAR LINK, pentru TUNERLIST
Fmotanul |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 17 July 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2011_04_11_13_47_51_62.jpg ( Size: 404.14k ) Number of downloads: 998 |
||
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|||
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
eu as fi interesat, dar pretul tau e mai mare decat pretul pentru unul nou.
daca esti dispus sa il dai la un pret rezonabil, discutam |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2005
- BV-11-CHE
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge pentru un Megane 2 2005? Cd player normal.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
Fmotanul |
![]()
|
mda scuze ...nu am studiat preturile...unul nou este 59 EUR transport gratuit...adica 236 lei aprox...bun...pretul meu ( ultimul) este 180 lei. Multumesc de atentionare.
Nu stiu daca merge pe megane 2 2005. Merge sigur pe tunerlist 2002..asa am eu. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
nu conteaza tipul masinii merge doar pe tunerlist am si eu unul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
Fmotanul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
merge si pe casetofon?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
claudiu_onesti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 20 May 10 ![]() |
Vede melodiile si pe ercran 1-xx ,sau cum le arata pe ecran?Poti selecta melodiile din comenzile de pe volan?Eu am acelasi tip de cd pe masina ca si cel din poza ta si mentionez ca nu imi arata pe fata cd-ului nici un semn aux.O zi buna.
|
--------------------
renault
laguna 2
2007
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai pe cineva care ajunge in Bucuresti sa pot face o proba, ti-l iau eu garantat. Din pacate fara proba nu iau
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Fmotanul |
![]()
|
clr> din pacate nu am pe nimeni sa ajunga la buc.
claudiu_onesti...xcarlink...nu se leaga pe fata CD..ci in spate pe mufa de magazie...compatibilitate 100% cu comenzile de pe volan...si pe ecran chiar nu mai stiu cum arata...arata ceva dar nu mai stiu ce..voi proba cand ajung acasa...momentan sunt in germania sa caut motor la masina. Ideea este l-am folosit doar o luna aproape...pentru ca mi s-a stricat masina, de aia nu mai stiu exact de arata pe ecran. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Iti spun eu ce arata pe ecran. Exact ce iti arata la o magazie CD, pentru ca asta emuleaza. Functie de numarul folderului, vei avea CD x Tr y
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
claudiu_onesti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 20 May 10 ![]() |
Mersi de raspuns clr.Fmotanul stiu si am citit si eu in multe topicuri cum si unde se branseaza xcarlink-ul.Probabil ca nu m-am facut eu bine inteles.Vorbeam despre faptul ca al meu tunerlist nu are nici o functie aux,deci in concluzie cum il citeste daca nu are aceasta functie ?Multumesc.O seara buna.Daca ma lamuresti cum selectez ca sursa audio xcarlink-ul din meniul tunerlist-ului, ti-l iau la 180 ron si platesc transportul prin fancurier.Cu stima.
|
--------------------
renault
laguna 2
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu... super gadget! nu trebuie aux ptr simplul fapt ca nu este un dispozitiv care se conecteaza pe aux.
Merge 100% |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
clr |
![]()
|
O sa incerc eu sa-ti explic, deoarece am testat pe masina mea odata o magazie de CD-uri (de fapt o am si acum, dar n-am cablu). In momentul cand conectezi magazia (in speta in cazul de fata emulatorul - xcarlink), cand vei apasa source, va aparea si acesta, dupa radio si CD. Pur si simplu. In lipsa device-ului conectat, optiunea de aux nu-ti apare intr-adevar.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Fmotanul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
mai e disponibil?
|
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:21 |