warn, pentru un post din 2008
![]() ![]() ![]() |
warn, pentru un post din 2008
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Neah, problema e ca un anumit membru s-a ofuscat ca l-am sanctionat eu pt un "se pisa" acum vreo 3 zile, si acu' cauta posturi de la inceputul timpurilor ca-si inchipuie ca-mi da mie de lucru apasand in disperare pe report
![]() Andrei probabil nici n-a vazut ca postul respectiv e din 2008, cu toate ca nu exista un termen de prescriere in regulament. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Și eu care credeam că sunt persecutat pe forum ![]() Nu mă deranjează acel warn atât de mult (mai ales că e singurul), vroiam doar să lămuresc situația (mai ales că Andrei nu a mai răspuns la PM) ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Apr 2011, 09:34 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nup, stai lejer
![]() Altii sunt cei cu probleme. Daca te incalzeste parca imi gasise un post din 2005 caruia voia sa-i dau warn, asa ca tu esti inca fresh in compartie ![]() This post has been edited by R19/16v: 12 Apr 2011, 09:35 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ai primit pe drept warn.Scrie undeva ca se prescrie dupa o anumita perioada de timp daca nu a observat nimeni atunci cand ai postat? Pt topicul asta mai meriti unul.Ai vorbit urat.Nu? Amenda pt rovinieta iti vine dupa 1 an.O mai platesti? Cum iti da un moderator warn cum are ceva cu ''tine''(cand am zis ''tine'' ma refer in general) .Crezi ca Andrei are o mare placere ca sa citeasca toate nebuniile si sa dea warn ? A aplicat regulamentul. Am primit si eu warn , suspend.etc. Trebuia sa fac topic ca sa spun ca au ceva cu mine DragosP si Liviu
![]() This post has been edited by M i h a i: 12 Apr 2011, 10:07 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca se da mai nou warn pentru cuvinte din dex(p**a), sa nu mai existe polemici, cum trebuie sa scriem, sa nu mai luam warn, urineaza, mictioneaza?
EDIT: am modificat in p**a sa nu iau warn. This post has been edited by argon: 12 Apr 2011, 09:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 12 Apr 2011, 10:32) Neah, problema e ca un anumit membru s-a ofuscat ca l-am sanctionat eu pt un "se pisa" acum vreo 3 zile, si acu' cauta posturi de la inceputul timpurilor ca-si inchipuie ca-mi da mie de lucru apasand in disperare pe report ![]() Apreciez in mod deosebit moderarea uniforma. In unele cazuri se aplica warn iar in altele ban de 3 zile. ![]() Acele reporturi au venit la invitatia expresa a unui anumit moderator. ![]() M-am limitat la reporturi doar in zona de moderare a respectivului. Sa amintesc ca si un distins moderator a folosit zilele trecute o expresie similara? Si vad ca scrie pe forum in continuare. ![]() 12 Apr 2011, 10:58: QUOTE(argon @ 12 Apr 2011, 10:52) Esti total depasit. Pentru "se pisa" am luat ban. 3 zile. ![]() This post has been edited by cdadan: 12 Apr 2011, 09:58 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
R19/16v |
![]()
|
Trebuie sa-ti reamintesc ca este interzisa citarea unui mesaj privat pe ariile publice?
|
--------------------
DS
5H
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu este interzisa, daca-i dau eu un mesaj poate sa-l puna fara sa riste nici o sanctiune.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 12 Apr 2011, 11:10) Domnule moderator, dupa care regulament moderezi? Cu siguranta nu dupa regulamentul public de pe daciaclub/reno. Scrie undeva ca citarea unui mesaj privat e interzisa? Iar daca este asa, ghinion, am incalcat ceva articol din regulament, astept pedeapsa cuvenita. Mai mult de atat, citez din regulament: art. 2, c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. art. 7, e) In cazul incalcarii punctului 2c, 2d sau 2e moderatorii vor edita sau sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul care a postat mesajul. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi. Revenind la oile noastre: expresia poate fi considerata limbaj obscen? ![]() Sunt la a 3-a avertizare pentru incalcarea 2c? Nu! Sunt la prima. Dar fie, sa presupunem ca era a 3-a. Care trebuia sa fie sanctiunea? Blocarea temporara a dreptului de a posta. Adica read-only. Eu am primit ban direct. Adica blocarea totala a contului. Cica sa nu mai pot nici macar citi. Apropo, in aceasta perioada, am intrat cu un alt browser, nelogat. Ca vizitator. Recunosc public, asa ca va rog sa aplicati sanctiunea cuvenita. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sati linistit eu cica am primit ban pt niste prescurtari, si amenintari publice pt niste puncte puncte...dar na e un punct acolo care e varat mereu pe gat, 8 nu stiu cat.
bafta.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
R19/16v |
![]()
|
Diferenta majora fiind ca eu am folosit verbul respectiv intr-un sens complet diferit de cel in care l-ai folosit tu.
Da' oricum, tu continua! |
--------------------
DS
5H
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Aloo, ați deviat de la subiect!
Îmi scoate și mie cineva warn-ul ăsta? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
R19/16v |
![]()
|
Rabdare, cosmin.
|
--------------------
DS
5H
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 12 Apr 2011, 14:00) Diferenta majora fiind ca eu am folosit verbul respectiv intr-un sens complet diferit de cel in care l-ai folosit tu. Da' oricum, tu continua! Din nou, nu ai dreptate. Tu ai vorbit de injectoare, eu de motoare. Afirmatiile mele nu erau jignitoare la adresa unei persoane, daca asta vrei sa sugerezi. Fapt pentru care nu ai putut motiva sanctiunea decat prin "limbaj obscen". Mai exact folosirea unui anumit cuvant. Pe care, culmea, l-ai folosit si tu. ![]() Oricum, sanctiunea aplicata de tine a fost arbitrara, disproportionata si neconforma cu prevederile din regulament. Io trebuie sa inteleg ca moderatorii sunt si ei oameni, ca la un moment dat pot avea o zi mai proasta, ca pot reactiona subiectiv fata de un anumit user samd. Inteleg si accept. Dar unul nu ar veni sa zica, macar cu jumatate de gura: da ma, te-am ars cam tare. Din contra, incearca sa te ia in balon. This post has been edited by cdadan: 12 Apr 2011, 14:14 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 12 Apr 2011, 14:00) Diferenta majora fiind ca eu am folosit verbul respectiv intr-un sens complet diferit de cel in care l-ai folosit tu. Da' oricum, tu continua! Se poate o lista cu modurile in care putem folosi respectivul verb, astfel incat sa nu mai fim sanctionati? Nu de alta, dar eu l-am gasit in DEx si nu pricep de ce n-am voie sa-l folosesc. Mai exista astfel de cuvinte, continute de DEX dar interzise pe DC? Daca da, un link cu locul in care pot fi gasite se poate da? Multumesc. Daca-mi amintesc bine, respectivul cuvant a fost folosit chiar de catre unul din adminii forumului. Am vazut cu ochii mei. L-ati avertizat? This post has been edited by Victoras2001: 12 Apr 2011, 14:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Il Am eu in brate. Citez:
Pișa, piș, vb. I. (Pop.) 1. Refl. A urina. 2. Tranz. A uda, a stropi cu urina. - Lat. pissiare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia gata baieti, ca sunteti off topic.
Problema initiatorului se va rezolva cat mai curand posibil. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:58 |