Dinamometrica, Mai bine cu ea sau fara ea ?
![]() ![]() ![]() |
Dinamometrica, Mai bine cu ea sau fara ea ?
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E de la simering, n'are legatura cu cat a strans surubul fuliei, doar crapa vibrochenul daca-l strange prea tare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
E logic ca e de la simering nu am intrebat defectul sau de ce curge uleiul ,am deja simeringul cumparat ,doar ca nu stiu daca sa insist asupra strangerii fuliei la cuplu sau sa las mecanicul sa o stranga cum stie el cu metodele lui mioritice
![]() This post has been edited by vallyyy: 13 Apr 2011, 20:59 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Mie la Peugeot mi-a dat cu pasta si a strans cu dinamometrica. Am fost la un service mai mic dar recomandat de un prieten ca lucreaza bine, de altfel e cu lista de asteptare la el. Eu zic sa cauti un mecanic bun care are tot ce-i trebuie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 13 Apr 2011, 21:41) Deschid acest topic sa aflu ceva pareri ,am o problema la opel ,imi curge simeringul de la fulia vibrochenului .A inceput sa picure cam nesimtit uleiul si nu as mai amana ,acum dupa cum stim cu totii la noi in tara pentru strangerea suruburilor sunt vreo 3 metode : cu pistolul am auzit pe unii ,la mana cu cheie simpla(stim cu toti ca romanii "cica" au lera in degete si dinamometrica in maini) si ultima metoda cu dinamometrica propriu-zis la cuplu .Dupa ceva "plimbari "pe forumuri si o vizionare in TIS ,opelul recomanda in caz de interventie la fulie ,schimbare surub ,pasta de blocare si strangere la cuplu de 125Nm. parerea mea este ca suruburile se string la cuplu nu degeaba ai indicat cuplul de stringere a suruburilor |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:53 |