service auto
![]() ![]() ![]() |
service auto
piersicuta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacie
sport
- b-22-wjm
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot ii fac aia reclama pe la tv hai sa-i facem si aici. (Se poate sterge lejer daca nu e bine ce fac).
In cadrul targului Autovit au amenajat un service unde se pot face astfel de evaluari. Au standuri de-ti verifica tot la masina si la final iti dau un print cu toata analiza autovehiculului. N-am idee cat costa dar dupa cum arata la tv (adica bine) nu cred sa fie tocmai ieftin. Daca ajungi acolo poate ne spui si noua. ps: la "Roata de rezerva" am vazut, cand si-au testat aia in cele din urma si masina lor, un Nissan. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Foarte buna ideea lui Marius. Daca nu ma insel e deschis sambata si la IPSO renault. Dar nu stiu cat costa......Sau ca de obicei recomand tuturor si IATSA Stefanesti Pitesti . Facand autostrada mai observi si eventuale vicii. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
iceberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 June 05 ![]() |
eu zic ca daca vrei sa faci revizia la o masina pe care vrei sa o cumperi te duci la un serv. autorizat dacia si le spui spui ca vrei sa faci revizia periodica si o sa iti spuna aia cam tot ce are,in vitan nu stiu cit de profesionisti sunt aia.
eu merg din 3 in 3 luni la serv.din pantelimon,serv dacia eu zic ca sunt buni meseriasi cei de acolo(orice padure are uscaciunile ei). |
--------------------
dacia
solenza scala
- B xxx sdj
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Aiurea, la service-urile dacia, la revizii, iti iau doar banii pentru nu stiu cate verificari, dar de fapt iti schimba uleiul, placutele de frana si atat. Nu verifica nimic.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu cred ca solutia propusa de marius e ok. poate si pentru ca nu cunosc si alte service-uri care au asemenea aparatura. oricum la acel stand poti afla destule despre o masina, si mai ales daca a fost lovita sau nu (au un aparat cu care iti pot spune grosimea stratului de chit pe diferite suprafete) .
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa invii topicul si sa pun o intrebare ....
Tre sa schimb la solenza mea aripa fata stanga, bara farul si alte chestii (in urma unui impact minor) Am Casco la Omniasig si constatatorul de la Omniasig mi-a spus sa ma duc la Turbo Car ca fac treaba buna si au si decontare directa .... A auzit cineva de service-ul asta ? Stiu ca nu este autorizat Dacia dar .... intreb si eu .... poate a auzit cineva de el este situat in Bucuresti pe str. Ritmului cum vi dinspre Pantelimon pe stanga ... Va rog pareri... Ca prima impresie am fost acolo sa fac o programare si aveau la reparat masini de toate felurile de la super masini (Mertane si WV) pana la dacii berline ... This post has been edited by nairam: 7 Sep 2005, 16:19 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
florin_ganea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
spune-ne si noua (adica mie) daca ai fost acolo... si io intr-o postura similara... caut service rapid si bun...
|
--------------------
Dacia Solenza
Clima 1.4MPI
- B-58-***
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca a trecut ceva timp din vara si pana acum, pentru eventualii interesati: saptamana trecuta a fost din nou un interviu cei din Vitan (Autotest parca se cheama) si zicea ceva de genul 2.500.000 lei vechi o verificare completa pentru o masina.
Intrebarea mea (de fapt suspiciunea cuiva care a cumparat din targ si a considerat ca e pierdere de vreme sa treaca pe la astia): s - ar putea pune problema unui aranjament intre samsari si ei? Ca barem daca tot scoti un ban din buzunar sa stii pentru ce - l scoti. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:22 |