fete usa
![]() ![]() ![]() |
fete usa
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMAG0010.JPG ( Size: 184.39k ) Number of downloads: 925 |
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
se poate sigur - pentru ca Cielo si SRN-ul au sistemul captuselilor asemanator (dpdv al suprafetei cu panza) - la partea de plastic aparent e diferit (la cielo nu e plastic gol - e invelit cu nus' ce PVC -
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
e ABS.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca sunt singurul caruia ii plac cum au iesit usile alea de Cielo. Nu mi-a raspuns nimeni cum separ partea cu material textil de restul usii, asta ca sa nu mai stau sa desfac usa si sa ma uit. Poate cineva stie sa-mi spuna cum sunt imbinate cele doua
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa-ti spun eu. Panza (sau ce naiba o fi aia) e lipita pe un carton, carton care la randul lui e lipit pe panoul usii. Stiu asta ca mie mi s-a desprins intr-un colt si am apucat sa vad cum e facuta. Deci nu o poti scoate decat daca oi dezlipesti, caz in care s-ar putea intampla ceva cu panza (recte sa se rupa) pentru ca atunci cand se lipeste pe panou se lipesc si colturile panzei de peinteriorul cartonului ala.
Insa tu nu poti sa faci ca la Cielo-ul ala, ca la el manerul usii se continua in sus pana la clanta. La DSN nu mai e asa, deci nu stiu cum ai putea face treaba aia. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:08 |