Demontare- montare rezervor dacia injectie, daca bag 47 litri imi curge benzina pe jos
![]() ![]() ![]() |
Demontare- montare rezervor dacia injectie, daca bag 47 litri imi curge benzina pe jos
salam_09 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
1310 li 1993
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
pe rezervor este o chestie ca o pipa cu un furtunel,de acolo este bila,daca poti so pui la loc bine daca nu-nu
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Da daca in carte scrie maxim 45 L tu de ce ai pus 47 ?
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
sa fie sigur ca are si nu ramane in drum
![]() |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Eu inteleg...Dar daca dacia zice ca atat intra atat intra.. Ok alta data stie ce sa faca sa nu mai puna atata
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
salam_09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 February 09 ![]() |
Salutare
Am rezolvat proplema cu silicon din acela rosu, am pus si bila aceea la supapa respectiva imi curgea pe la garniturile lor si cea de la supapa si aia de la pompa iar acum bag 49 de litri pana in gura busonului si nu miroase deloc. Apropo de rezervor, al meu are capacitatea de 47,5 asa in scrie in carte. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. |
--------------------
dacia
dacia
1310 li 1993 dacia injectie 2001
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
salam_09 esti sigur ca va tine? te mai uiti din cand in cand la rezervor
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
FlorinCFR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 25 September 11 From: Ramnicu Sarat ![]() |
Salut ! Am dat rezervorul jos de pe masina (dacia papuc) pentru al spala. Intre rezervor si caroserie am vazut ca era o fasie de cauciuc/garnitura care a avea rolul de a izola d.p.d.v. electric rezervorul de restul caroseriei. Acea garnitura din cauciuc am rupt-o. Din cate stiu daca montez rezervorul fara acea garnitura exista riscul ca in timpul alimentarii cu benzina sa se produca un incediu............. Asteptpareri ! Sa-l montez fara acea ganitura sau sau fac rost de alta?
|
--------------------
Dacia
1307
1997
- BZ 02 NHG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:07 |