Faruri halogen, Avantaje
![]() ![]() ![]() |
Faruri halogen, Avantaje
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Lumina mai intensa, sunt mai eficiente. Si mie mi s-au parut parca si mai fiabile, nu mi s-a ars nici unul in aproape 4 ani pe DSN, in conditiile in care am mers si noaptea destul !
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Later edit : imi cer scuze daca nu erau folositoare, dar cred ca spuneau si ceva despre avantajele si dezavantajele becurilor cu halogen fata de cele normale (printre astea se vorbea si de releu ) .Si topicurile respective se numeau becuri halogen ... cred ca putea sa incapa si problema ta acolo . Asta e ...facerea de bine e ... stii proverbul .
This post has been edited by Ant: 17 Jun 2005, 14:16 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
In primul rand sa lamurim ceva: sunt becuri cu halogen, nu faruri cu halogen.
Din ce stiu eu ca avantaje ar fi: -o focalizare mult mai buna a luminii (ma refer la halogenele de firma), o luminizitate mai buna (la aceeasi putere consumata; -in plus exista halogene cu luminizitate superioara fata de un halogen normal, la aceeasi putere consumata: ma refer la becurile Bosh, Philips cu luminozitate crescuta +20%, +30%, +50%, +60%, evident la o putere de 55W); -durata de viata mai mare; |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ant. Primul topic pe care l-ai dat tu este chiar cel pe care l-am deschis eu, iar in celelalte doua e vorba de releu..
Thx SYL si Iar |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Chiar daca e off-topic, nu mai pot de ris,........
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:46 |