Caut movie player (DVD/SD card) auto portabil, de agatat pe tetiere
![]() ![]() ![]() |
Caut movie player (DVD/SD card) auto portabil, de agatat pe tetiere
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) dvd_tetiera.jpg ( Size: 17.49k ) Number of downloads: 726 |
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Salut!
DVD portabil AXION model FDV570CA functioneaza perfect,foarte putin folosit cu sistem de prindere pe tetiera masinii(se vede in poza mica)complet cu toate accesoriile:Alimentator 12V,Alimentator 220V,Cablu iesire RCA,Telecomanda,Cablu USB,Geanta transport,Baterie. Citeste DVD,DivX,MP3,SD,Etc.. Mai multe info pe: http://www.axiontv.com/www/category.asp NB! This post has been edited by espacern: 20 Apr 2011, 09:42 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ov, nu as vrea sa schimb tetiera + ca sigura raman niste fire la vedere...
espacern, multumesc dar nu agreez modul de agatare, vreau sa se vada numai ecranul. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O soluție ar fi o tabletă de minim 7 inch.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
padre - cu un pic de grija se poate baga firul de alimentare prin tapiteria scaunului ... eu am folosit un ACER (similar cu cel indicat de Espacern) si era ok ... ulterior am trecut pe o tetiera care se plimba pe ambele masini ...
Din vara imi iau un sistem incorporabil in bord si voi mai lua o tetiera doar cu ecran si firele vor venii toate mascate ... am vazut o operattiune facuta la un prieten si nu se vede nimic .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Padre, am eu disponibil un Philps PET723. Este nou nout, sigilat.
Este tocmai bun de pus pe tetiera, deoarece este model slide-on. Ecran de 7". Citeste DVD, diVx (cu subtitrari), MP3. Are si slot de card SD, telecomanda, etc.. Cand nu ai nevoie de el in masina il poti folosi acasa pe post de rama foto, deoarece are un suport rabatabil special pentru asa ceva. Mai multe detalii gasesti aici: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/...n&ctn=PET723/98 http://www.amazon.co.uk/Philips-PET723-pla...y/dp/B001BYQ3XC Nu are un suport special pentru fixare pe tetiera, dar se poate fixa foarte usor cu doua benzi cu arici. Uite si niste poze: [attachmentid=1627715530] [attachmentid=1627715531] [attachmentid=1627715532] [attachmentid=1627715536] [attachmentid=1627715533] Daca te intereseaza, vorbim pe PM. This post has been edited by Lex Luthor: 20 Apr 2011, 22:17 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
padre |
![]()
|
Ca sa nu las topicul in aer, iata ce am comandat eu:
Nextbase Click 7 Duo DeLuxe O sa fac un mic review dupa ce-l primesc si-l folosesc pentru prima oara. Am ales dupa indelungi cautari si citind mai multe review-uri, m-a convins si pretul bun, sunt convins ca a fost o alegere buna. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:25 |