Probleme la instalatia electrica.
![]() ![]() ![]() |
Probleme la instalatia electrica.
gygyscafes |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
cablul de masa al caroseriei, l-ai verificat?
e prins de cutia de viteze si de lonjeron sau contra-aripa in partea stanga, undeva sub carenajul ala de plastic. This post has been edited by tr04www: 19 Apr 2011, 21:46 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Ala nu l-am verificat. dar daca ar fi ala s-ar mai invarti electromotorul?
Si ar mai sta martorii din bord aprinsi fara cheie in contact? O sa il verific maine. Imi imprumuta un vecin masina ca sa imi fac treaba maine, asa ca o sa verific masa la intoarcere. Sper sa fie de acolo... This post has been edited by gygyscafes: 19 Apr 2011, 22:47 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu sigur, dar, cred ca da, s-ar mai invarti electromotorul.
This post has been edited by tr04www: 19 Apr 2011, 22:47 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Ma zapacisem. poate ai dreptate. Electromotorul nu e legat la masa de la caroserie, ci are masa trasa direct de la baterie. Mai ramane problema de ce stau martorii aprinsi...?
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
tr04www |
![]()
|
din cate imi amintesc, martorii, parca stau aprinsi, dar nu la intensitate maxima si fara cheie in contact, atunci cand e vre-o problema cu masa caroseriei.
dar, nu mai stiu sigur. This post has been edited by tr04www: 19 Apr 2011, 22:55 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Am rezolvat problema. Era de la masa cu caroseria. Era firul rupt de unde era prins de caroserie. tr04www, multumesc frumos pentru ajutor. Acest topic se poate inchide, problema fiind rezolvata repede cu ajutorul colegilor de forum.
![]() This post has been edited by gygyscafes: 20 Apr 2011, 14:19 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:31 |