Nevoie de un montaj electronic!
![]() ![]() ![]() |
Nevoie de un montaj electronic!
sebymesteru |
![]()
|
||
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uite aici sau cauta pe DC modul impuls geam
se poate face si electric cu microcontacti , la montajele electronice nu trebuiesc microcontacti , sesizarea se face prin cresterea curentului motorului la capat de cursa |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Raelpilotu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 April 11 ![]() |
asa ceva??? |
--------------------
Dacia
Nova
1998
- fara numar . . .
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
bygy nu stiu daca in cazul meu ar merge un montaj cu detectie de supracurent...la geamuri e o chestie,la ce vreau eu e...cam alta... De exemplu la geamuri poti vedea cand au ajuns la cap de cursa,aici nu,ca alea vin peste faruri si eu stau in masina. Alta chestie,la macaralele de geam,mai ales cele electrice,transmisia propriu-zisa e diferita de cea pe melc si piulita(cazul meu). Parctic cu doua intrerupatoare bipolare am mai realizat demult chestia cu schimbarea de sens,insa ce fac la cap de cursa?
Sa zicem ca merge intr-un sens,ajunge la capat,jaluzeaua fiind practic montata pe o piulita de 6,cand imi ajunge in cap de cursa e posibil sa-mi strice toata jucaria. Plus ca e posibil sa nu fie loc pt motoare perfect perpendicular cu tija,deci va trebui sa le montez in cuplaj elastic cu tijele sa poata fi montate> sursa de consum suplimentar...pana mea... Mie defapt daca motez cate 2 microcontacti la fiecare pot semnaliza in bord cu 4 led-uri capetele de curse..dar asta e o varianta mai naspa zic eu...mai elegant ar fi sa apas un buton si sa stau cu inima impacata nu sa pazesc cand se aprind/sting ledurile... @raelpilotu,ceva de genul dar mai exact si mai asemanator cu: This post has been edited by sebymesteru: 23 Apr 2011, 08:25 |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Ce vorbesti tu cu leduri e o prostie.Ce spunea bygy e foarte bun,la tine cand ajung plasele in capat de cursa asupra motorului se face o solicitare mai mare(un consum mai mare) care este detectat si taie alimentarea singur la motoras.La fel este si la geamuri,sa nu te gandesti ca acolo cand ajunge geamul sus iei tu mana de pe intrerupator,pur si simplu are un releu de comanda cand sa se opreasca motorasul.Si in cazul tai ai nevoie de un motoras mai mic ca cel de geamuri,pentru ca tu acolo nu ai o forta mare de depus.Bine asta in cazul in care montajul este facut ca la carte si acele plase vor merge usor cum trebuie sa mearga.
This post has been edited by bv-08-fgm: 23 Apr 2011, 10:32 |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
sebymesteru |
![]()
|
stiu ca e o porcarie...
![]() DSCN0936.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 194 DSCN0935.JPG ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 187 DSCN0937.JPG ( Size: 1.83mb ) Number of downloads: 184 sunt made in Japan(prieteni stiu de ce ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la cap de cursa la surub pui niste opritoare mecanice , schema electronica e cea mai buna la microcontacti este posibil sa ai probleme in timp curentul se poate regla prin modificarea rezistentei serie cu motorul , o valoare mai mare scade curentul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:34 |