Zgomot(huruit) in frana de motor
![]() ![]() ![]() |
Zgomot(huruit) in frana de motor
killerul |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|||
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(killerul @ 22 Apr 2011, 14:52) De vreo 1 luna ... Ai umblat de curand la ceva? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
Nu. Tocmai de asta. Se poate sa fi fost si mai inainte dar acum s-a accentuat prea rau. Din ce am vazut de la Johnny91 ar fi de la suportul cutiei de viteze sau ce e chestia aia cu cauciuc. O sa o urc pe o rampa dupa pasti si o sa verific.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
|
|
killerul |
![]()
|
M-am bagat pana la urma sub masina si m-am uitat la ce a spus Johnny91 si nu era rupt sau vibra rau. Din ce am vazut esapamentul vibreaza destul de urat la relanti. O sa dau jos si scutul sa vad ce e sub el, am verificat si planetarele si nu aveau joc. O sa incerc sa inregistrez sunetul respectiv poate a mai patit cineva.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
|
|
erty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 May 05 ![]() |
QUOTE(killerul @ 25 Apr 2011, 16:22) M-am bagat pana la urma sub masina si m-am uitat la ce a spus Johnny91 si nu era rupt sau vibra rau. Din ce am vazut esapamentul vibreaza destul de urat la relanti. O sa dau jos si scutul sa vad ce e sub el, am verificat si planetarele si nu aveau joc. O sa incerc sa inregistrez sunetul respectiv poate a mai patit cineva. Si la mine se aude la fel, cand folosesc frana de motor in treapta 1 si 2. probabil si in restul treptelor face la fel, dar zgomotul din mers este prea mare si nu imimai dau seama... Aveti vre-o rezolvare? Incerc sa ajung cu ea intr-un service, dar pana atunci, poate eveti o solutie. Multumesc. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4mpi
2005
|
|
erty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 May 05 ![]() |
S-a rezolvat cu o vizita in service si 230 lei. De vina era bucsa de preluare cuplu.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4mpi
2005
|
|
Pietoro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 December 09 ![]() |
erty ai putea sa ne spui, sau sa postezi o poza sa vedem pe unde se gaseste bucsa aia? (E posibil sa am aceiasi pb. si poate nu sunt singurul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
MCV 2006
---------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |