Țânțarii..., Cum scapam de bestiile astea?
![]() ![]() ![]() |
Țânțarii..., Cum scapam de bestiile astea?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aveti cumva "gheu" (spatiul ala prin care trec coloanele de apa calda/rece de la subsol pana la ultimul nivel) cu aerisire sau cu capac care nu inchide etans?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tantari pe vremea asta? Abia mai misca cate o musca, noaptea e frig de mori. N-am vazut tantar anu' asta.
Da' ce patesti tu pateam si eu, imi intrau de pe coloana de la baie si de acolo imi plecau prin casa. Am omorat acum vreo trei ani o gramada. Dupaia au disparut subit. Cred ca tine de cat de bine se face dezinsectia aia, iar in vremurile alea, nu prea se facea. De doi ani n-am mai omorat mai mult de 2 tantari in total. Intrati probabil pe langa plasa de la geam. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai intii m-am uitat atent la data primului post, sa fiu sigur ca nu-i vreun topic reinviat, dar nu. radiane, tintarii aia de zici de ei, au aparut acu', de cind cu Pastele? Ca ma gindesc sa nu fie de la tuica, ca, vorba lu' Merced, abia daca am vazut 2 muste anu' asta, de tintari n-are sens sa vorbesc ca ride lumea de tine.
De folosit folosesc aparate cu pastile si/sau lichid. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Chimicale, adica ce nu vrea omu'. Muste am vazut o gramada anu' asta, cand daduse soarele prin februarie bananaiau pe la geam mult mai multe decat vad acum. Au dat coltu' sau ceva, nu ma pricep la muste din nefericire.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ia un neon d-ăla de-i prăjește.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Si sa ne spui cum dormi cu ala in camera.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-avem gheu, blocul e vechi, a fost construit cu vreo 60 de ani in urma, coloanele trec direct prin plansee si sunt bine izolate. In plus, la subsol, exact in zona in care sunt montate coloanele este boxa mea de carbuni (blocul initial era prevazut cu sobe de teracota). In boxa nu am umezeala si nici "pepiniera" de tantari.
Criminalii astia mici cum se inmultesc? Oare o fi posibil ca vreo curva de tantaroaica sa-si fi depus ouale in casa si acum au eclozat? Desi, cred ca spun tampenii, au nevoie de mediu umed, iar eu n-am strop de igrasie in locuinta. Am vreo saptamana buna de cand fac in fiecare seara gimnastica de intretinere, cu pliciul, sus pe scaun, jos, muta scaunul si de la capat... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asteapta sa dea frunza-n nuc, rupi o creanga si-o spanzuri de lustra. Se arunca toti tantarii de la etaj.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cu nucul am rezolvat si eu.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Pana creste frunza de nuc il lasa aia fara sange.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Atunci da-i o tuica pe gat. Te ciup aia si lesina.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Patronu' meu din Elvetia (suedez de felu' lui) zicea ca el lasa tintarii sa-l ciupeasca, n-are o problema cu asta. Ca cica-l ciupesc 2-3 zile si pe urma-l lasa-n pace. Am crezut ca-i dobitoc, dar exact asta mi s-a-ntimplat si mie-n Gabon... eu credeam ca n-am tintari, dar cind venea cite cineva pe la mine, il maltratau tintarii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Din tine trageau tantaroii aia cu palnia.
Cum, ma, te-ai batut cu gandacu' ala parte-n parte? Si dormeai cu maceta-n brate. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 24 Apr 2011, 20:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ba pe mine poa' sa ma ciupeasca continuu, ca-s nesimtit de felu' meu, da' da-i dracu', numai cand imi imaginez ca e 5 dimineata si imi bazaie un d-ala pe langa ureche, ma enervez de mor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Apr 2011, 21:54) M-am batut cu paianjenu' parte-n parte. Pentru gindacu' ala intrat pe la tevile de a/c am avut pregatire corespunzatoare (bine, am dormit in sufragerie dupa ce i-am dat cu jum' de spray in cap). Maceta era infipta in rama de la pat, in cazu' in care se ratacea vreo cioara pe la mine prin casa, sa-l repun pe calea cea dreapta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aha. Sa te ciupeasca-n voie, ca nu simti nimic, dar sa nu te bazaie. Am priceput
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Mama eu de vreo doi ani nici gandaci n-am mai vazut sa iasa de pe coloana din baie.
Zici ca-s in Deva, doar ca n-am bideu. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Tantari in perioada asta nu am vazut
![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 24 Apr 2011, 21:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
radian |
![]()
|
Ciupitura ca si ciupitura, da-o incolo, dar bazaitul ala este exasperant.
Am retinut ideea cu frunzele de nuc, multumesc, dar, ele dar se pun in camera sau trebuie arse? Desi, la umbra nucului batran... nu creste nicio alta planta... Am cautat un pic pe net, solutii: Bețișoare parfumate și frunze de nuc Mirosul emanat de frunzele de nuc arse gonește țânțarii. Același efect îl au bețișoarele parfumate; Dacă îți place mirosul de cuișoare, presară zilnic într-un recipient puțin ulei esențial și vei scăpa și de micile bâzâitoare atât de agasante. Bicarbonat și ulei de măsline Bicarbonatul de sodiu are multe virtuți, căci în spatele pudrei albe se află un puternic insecticid netoxic. Amestecă o linguriță de bicarbonat cu 4 linguri de ulei de măsline. Umple o sticlă cu vaporizator cu o jumătate de litru de apă și adaugă amestecul. Pulverizează de mai multe ori pe zi, până la dispariția insectelor. Ulei esențial de mușcată Uleiul esențial de mușcată e un excelent repulsiv pentru țânțari. Amestecă o picătură de ulei esențial de mușcată cu 10 picături de ulei vegetal și aplică pe zonele expuse ale corpului. Atenție: uleiul esențial de mușcată e interzis în timpul sarcinii și alăptării. Condimente în ghiveci Măghiran, mentă, cimbru, busuioc, mărar... Iată lista plantelor aromatice pe care te poți baza că te vor scăpa de vizitatorii nepoftiți. Cresc din abundență în balcoanele scăldate de soare. Așa devin o adevărată armată vegetală împotriva „invadatorilor". http://www.click.ro/actualitate/utile/inva..._964103656.html Am sa incerc variantele cu crenguta de nuc infrunzita si codnimente in ghiveci. Oare ardeii iuti nu au acelasi efect? Ca m-am pregatit pentru o recolta serioasa anul asta. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
Ingrasamint pe baza de azot si motorina. Efect garantat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sunt cam lungi posturile pentru prima zi de Paste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
E nevorbit si bea singur.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() This post has been edited by radian: 24 Apr 2011, 21:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io am facut armata la marina. Stateam intr-o baraca cu pereti dubli de lemn si stuf. De pe geam sareai in mare. Nu auzeai radioul de zumzetul tantarilor. Daca dadeai cu perna de tavan omorai minim 100. Golisem farmaciile de spray-uri. Degeaba, te rupeau tantarii. Intr-o zi a venit un biban cu solutia: "stati asa ca rezolv eu problema". S-a intors c-o craca de nuc de ne-am chinuit 10 minute s-o bagam in camera. Am rupt bucati di ea si le-am prins de "tambalul" de deasupra noastra. Din clipa aia n-am mai avut treaba cu tantarii, da nici nucul n-a mai avut treaba cu crengile.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da foc la o anvelopa de Raba.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am vazut si eu tantari zilele astea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu folosesc cu succes aparat cu pastile de ani buni. Bine, de cand cu plase la toate geamurile nu il folosesc de mai mult de 2-3 ori pe vara, in conditiile in care stateam in Galati destul de aproape de malul Dunarii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
El o fi obisnuit cu "cauciucul" in dormitor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:51 |