Ce ziceti de asta?, Energie ieftina
![]() ![]() ![]() |
Ce ziceti de asta?, Energie ieftina
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai ninge pe la voi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Italiana mea e mai de balta, dar intr-un link de pe pagina pomenita de tine aici sunt mai multe detalii lamuritoare.
Cum ar fi... ce mama naibii cauta un text in engleza ca ancora intr-un link de pe un site al unui minister din italia (Asta: Search Patent Issued by Italian Patent Office ) Plus ca nu mi-i clar daca cererea de patent o fost aprobata, sau numai depusa... Banui ca daca sapi mai adanc, o sa gasesti si ca au nevoie de investitori. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() Rautate la romanii astia, n-am vazut! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Daaa, chiar asa, mi-ai luat vorba din gura.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
lorin fortuna a descoperit principiul pe care functioneaza jucaria italianului inca din 1981. din pacate marile consortii extractoare si rafinatoare de petrol, sprijinite local de o cabala a minerilor din valea jiului si in alianta cu marii producatori de automobile americani si rusii de la VAZ i-au furat toate planurile si notitele (unicat!) din seif intr-o noapte din aprilie 1987. inventia a fost perfectionata si folosita la propulsarea navelor transspatiale de la baza de sub calota polara antarctica, aceleasi care au trucat aselenizarea pe luna intr-un crater de pe marte. aceasta va fi si soarta italianului, strivit ca un tintar primavaratec pe parbrizul illuminati.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asa e, am vazut si io la DDD.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(yhattori @ 12 May 2011, 20:01) Ma nene ce treaba au minierii din Valea Jiului cu doctrinele iudaice? Sa nu mai vorbim de faptul ca aceeasi minieri si-au dat mana cu petrolistii si cu constructorii de automobile sa-ti faca tie viata un cosmar... This post has been edited by radian: 12 May 2011, 20:52 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
acum zece ani nici mie nu-mi era clar...
|
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Iar acum ai descoperit cale dreapta cu ajutorul lui Lorin Fortuna? Ai descoperit Misunea Astrala Romania???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
mai vorbim cind debarca gorilienii!
|
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
Tu poti vorbi si intre timp, e dreptul tau sacru...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Mai baieti voi credeti ca asta o sa saraceasca pe bancherii jidani si-si vor darma arabii turnurule din Dubai din cauza asta. Nenea inventatorul e inca viu dar o sa aiba unii grija de parastasele lui in curand. Imi aduc aminte ca prin 1980 in colectia ABC si nu numai era dat ca mai avem petrol doar pentru 40-50 de ani si din ultimile surse acum avem pentru minim 80-90 de ani. Nu cred ca iudeo-masonii se vor retrage din petrol si razboaie fara rost ca sa investeasca in pila cu H si Ni a savantului traznit.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
yhattori |
![]()
|
exact!
|
--------------------
*
*
*
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din ce am citit
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, ... stati un pic. Mai era unu'odata pe aici care zicea ca ceea ce au aia pe planseta la NASA la noi deja functioneaza. Parol; tot la DDD am vazut (in direct, inregistrat si in reluare)... asa ca, eu cred...
This post has been edited by costeniuc: 13 May 2011, 00:06 |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 12 May 2011, 21:51) de ce ne prefacem ca nu stim cind toata lumea o stie de fapt: analizind poeziile lui miron cosma, luceafarul huilei, vom gasi multe idei preluate din kabbalah, el insusi a recunoscut de nenumarate ori ca este un fan al zoharului. o traducere a acestei carti a fost publicata in saptaminalul "Grizul si lampasul" in perioada 1991 - 1995. Francmasonul miron cosma a fost unul din creierele forumul crans montana de la bucuresti din 1994 cind el insusi l-a fortat pe arafat sa cada la intelegere cu shimon perez. nu putem uita nici de fosta iubita a lui cosma, marinela nitu, despre care se stie ca este serpilianca. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
OK, ma asteptam sa ziceti ceva in genul celor de mai sus.
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 13 May 2011, 02:38) Francmasonul miron cosma a fost unul din creierele forumul crans montana de la bucuresti din 1994 cind el insusi l-a fortat pe arafat sa cada la intelegere cu shimon perez. Ce zici tu e aproape corect, e vorba despre forumul hana montana. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:06 |