Petrica, da-i, ba pa gesepe!
![]() ![]() ![]() |
Petrica, da-i, ba pa gesepe!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai bine dădeau BBC.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
iti dau eu un kil.
|
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pana acum fugeau clientii dupa gsp, ca aveau liga. deacum fuge gesepeul dupa clienti.
telesport acum cateva zile a dat faliment. probabil or sa mai urmeze cateva posturi, totusi sunt prea multe. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cind se termina campionatul?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da' ce, a început?
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
AM aflat, pe 21 Mai se termina campionatu'. Pai sa nu te kci in darnicia lor?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
am vazut cativa ca dadeau cu stangu'n dreptu'. erau campionii nostri?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Campionatul se termina dupa derby-ul derby-urilor, finala finalelor, Steaua-Dinamu. Va fi un forbal sud american, fata de care orice altceva paleste.
This post has been edited by corbex: 13 May 2011, 09:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 13 May 2011, 09:43) A dracu gramatica.... nu te zgarie la urechi? De cat "decat" care nu are "nu" in fata am auzit in ultimul timp incep sa cred ca limba romana se duce pe garla... Localitatea in care stai Cluj-Napoca corect se scrie Ploiesti.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cred totusi ca a zis intentionat
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
Lua-til pasta depe mine.
![]() This post has been edited by cdadan: 13 May 2011, 10:09 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si eu cred ca a zis decat intentionat.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Decat sa nu zica nimic mai bine sa zica si el cat de cat ceva. Ca in fond mai bine ceva decat altceva!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bă ia terminativă!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe ce vad si eu turneul de tenis de la Roma? Pare ca nu-l transmite nimeni la noi si pe net inca n-am gasit un streaming pentru muritorii de rand.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E pe Eurosport.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur? Maimutele astea pe gsp.ro la "agenda" nu dau informatii, desi acolo dadeau programul de pe majoritatea canalelor sportive.
Din ce vad eu pe site-ul lor .ro, dau doar turneul feminin. This post has been edited by Merced: 13 May 2011, 10:58 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Pai tocmai ce am zis, dau doar WTA.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai nu asta vrei sa vezi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu ți-am răspuns exact la ce ai întrebat.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Djoko oricum rupe tot, anul asta. Inca e neînvins în 2011, si se apropie jumatatea anului.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu Timisoara a jucat?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() Astia-l bat, ca au retur puternic. This post has been edited by corbex: 13 May 2011, 11:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gesepe ăsta e ăla de dă F1 și Moto GP?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:17 |