semnal marsarier, problema
![]() ![]() ![]() |
semnal marsarier, problema
cristiandoru2000 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
becuri arse,sonda marsarier defecta sau nu vine curent la sonda
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si eu am aceeasi problema, la mine este sonda din cutie. Am intrebat la magazin si costa vreo 50 de lei.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
Unde se afla sonda de marsarier? Mie mi se aprind becurile doar spre sfarsitul datului cu spatele. Deci nu mi se aprind cand bag maneta in marsarier, ci doar cand aproape sunt gata cu datul innapoi.
|
--------------------
Renault
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Se afla infiletata in cutie si cu 2 papuci
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
Ghita se pote o poza? Mersi.
|
--------------------
Renault
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Man chiar nu am poza dar uitate pe cutie ca sigur o vezi acolo infileatata si cu 2 papuci
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si la mine cam la fel se manifesta, am curatat papucii aia, dar degeaba. Sonda e sub cutie cam in dreptul busonului de umplere.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Ovi. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 12 February 09 ![]() |
fa punte intre cei 2 papuci de la sonda sa vezi daca e sonda de vina.
|
--------------------
::
dacia nova gti ::
2000
- BR-02-XMY
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verificarea se face cu contactul pus
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cata31boss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 18 August 08 ![]() |
verifica si siguranta
![]() |
--------------------
nova
nova
1999
- ph-07-jim
|
|
G I M |
![]()
|
QUOTE(cristiandoru2000 @ 19 May 2011, 14:57) Unde se afla sonda de marsarier? Mie mi se aprind becurile doar spre sfarsitul datului cu spatele. Deci nu mi se aprind cand bag maneta in marsarier, ci doar cand aproape sunt gata cu datul innapoi. Deci se elimina siguranta arsa, fir intrerupt, becuri arse. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:59 |