[VAND] Componente PC, Sistem complet fara sursa, am schimbat platforma
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Componente PC, Sistem complet fara sursa, am schimbat platforma
cristache31 |
![]() ![]()
|
||
![]() membru undercover Group: Members Posts: 100 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|||
cristache31 |
![]()
|
![]() membru undercover Group: Members Posts: 100 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Anunt valabil cu preturi usor negociabile.
Componentele sunt in stare buna, fara probleme, fara erori, fara defecte, nu mai sunt folosite, se pune praful pe ele si, e pacat. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil in continuare, pentru componente de calitate.
22 May 2011, 21:41: Procesorul, coolerul si placa video s-au vandut. Raman in continuare la vanzare, restul componentelor: 3 - Placa de baza Asus P5QD Turbo, pret 210 lei 4 - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz PC2-6400 CL6, low profile, pret 90 lei/buc x 2 buc = 180 lei 5 - Hard disk Seagate 320GB SATA-II 7200 rpm 16MB Barracuda 7200.11, pret 100 lei 7 - Carcasa Recom PowerStation Evo black, pret 210 lei 3, 4, 5, au fost luate pe firma, si nu mai am facturile si garantiile, 7, are factura de la achizitie si garantia expirata, Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti cu livrare personala si proba, iar pentru tara, cu livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. This post has been edited by cristache31: 22 May 2011, 20:41 |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil in continuare, pentru componente de calitate:
3 - Placa de baza Asus P5QD Turbo, pret 210 lei 4 - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei 5 - Hard disk Seagate 320GB SATA-II 7200 rpm 16MB Barracuda 7200.11, pret 100 lei 7 - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei (este rezervata) 3, 4, 5, au fost luate pe firma, si nu mai am facturile si garantiile 7, are factura de la achizitie si garantia expirata (este rezervata) Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil in continuare, pentru componente de calitate:
3 - Placa de baza Asus P5QD Turbo, pret 210 lei 4 - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei 5 - Hard disk Seagate 320GB SATA-II 7200 rpm 16MB Barracuda 7200.11, pret 100 lei 7 - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei 3, 4, 5, au fost luate pe firma, si nu mai am facturile si garantiile 7, are factura de la achizitie si garantia expirata Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Placa de baza si hardul, s-au vandut.
Anunt valabil in continuare, pentru restul componentelor: - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, si nu mai am facturile si garantiile - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei, are factura de la achizitie si garantia expirata Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil in continuare.
De vanzare, cateva componente. - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, si nu mai am factura si garantia - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei, are factura de la achizitie si garantia expirata Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. Mai postez cateva poze cu carcasa. 1.JPG ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 46 2.JPG ( Size: 3.2mb ) Number of downloads: 36 6.JPG ( Size: 3.09mb ) Number of downloads: 33 |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
De vanzare, cateva componente. - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, si nu mai am factura si garantia - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei, are factura de la achizitie si garantia expirata Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile nu sunt batute-n cuie, sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. Mai postez cateva poze cu carcasa. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
De vanzare, cateva componente. - Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, si nu mai am factura si garantia - Carcasa Recom PowerStation Evo black, (sursa jos, full black, 4 x ventilatoare 120mm), pret 210 lei, are factura de la achizitie si garantia expirata Componentele sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. Componentele sunt bagate in cutiile lor, impreuna cu instructiunile si accesoriile primite la cumparare, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile sunt usor negociabile, daca va intereseaza ceva, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
S-a vandut si carcasa, anunt valabil in continuare pentru memoria ram:
2 buc Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, nu am factura, nici garantia, au fost luate pe firma si nu mai am acces la acte, se vand numai impreuna Memoriile sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile sunt usor negociabile, daca va intereseaza memoriile, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. This post has been edited by cristache31: 3 Jun 2011, 08:45 |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
Anunt valabil in continuare pentru memoria ram:
2 buc Memorie Kingston 2GB DDR2 800MHz CL6, low profile, pret 80 lei/buc x 2 buc = 160 lei, au fost luate pe firma, nu am factura, nici garantia si nu mai am acces la acte, se vand numai impreuna Memoriile sunt folosite, dar se comporta impecabil, fara erori, fara defecte ascunse, le vand deoarece am schimbat platforma, nu mai sunt folosite, iar acum stau si se umplu de praf. Noul pc l-am asamblat, asa ca nu ma intereseaza schimburi, de niciun fel. In principiu, anuntul este pentru Bucuresti, livrare personala si proba, iar pentru tara, livrare cu firma de curierat, fara proba. Preturile sunt usor negociabile, daca va intereseaza memoriile, nu ezitati sa ma contactati, aici, sau PM. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
cristache31 |
![]()
|
S-a vandut si memoria ram.
Se poate inchide. Va multumesc frumos. |
--------------------
Renault
Scenic
2001, 1.9dci
- b (doo numere) vmx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:49 |