Probleme cu instalatia electrica, Probleme cu instalatia electrica
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu instalatia electrica, Probleme cu instalatia electrica
dobreiulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza 1.9d confort
2005
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
contact imperfect pe undeva , in special masa de la bord ar trebui verificata
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dobreiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 11 ![]() |
la prima vedere par bune dar trebuiesc verificate atent si de cand au inceput sa se stinga aparatele la bord da si motorina pe la injectoruldinspre cutia de viteze
23 May 2011, 20:09: la prima vedere par bune dar trebuiesc verificate atent si de cand au inceput sa se stinga aparatele la bord da si motorina pe la injectoruldinspre cutia de viteze 24 May 2011, 18:23: am rezolvat problema. Cablul de la masa care face legatura dintre cutie si caroserie era intrerupt iar pierderea de motorina era pe la dopul de la retur care era crapat This post has been edited by dobreiulian: 24 May 2011, 18:23 |
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza 1.9d confort
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar fi tot o problema , dar nu stiu daca a mai observat cineva asa ceva :
Ieri pe Soarelui m-a prins o torentiala + furtuna si masina inainta f greu . Dupa vre-o 10 minute de iad am observat ca a inceput sa se aprinda INCET becul de la frana de mana . Nu s-a aprins de tot , adica la intensitatea maxima , dar pe masura ce inaintam in ploaie , e a devarat ca o cam fortam si abia o tineam stabila la 80 intr-a 4-a , cu faruri , proiectoare , ceata si avaria aprinse . Degeaba stingeam din lumini , ca nu era de la ele . Dupa alte 30 de minute am lasat-o la 40 km/h pe prima banda , becul se aprinsese aproape de tot , am tot incercat cateva manevre cu frana de mana , nu nu era ea , se mai observa o mica diferenta intre tragerea franei si lasarea ei , din punctul de vedere al aprinderii becului , dar in rest ... nimic . Dupa inca 20 de minute am depasit ploaia , masina zburda linistita la peste 120 km.h , becul incepea sa se stinga incet si cand am ajuns pe portiunile uscate de dupa ploaie , se stinsese cu totul . Ce putea sa fie ??? A mai patit cineva asa ceva ? In afara de senzorul de la pompa de frana care l-am desfiintat de mult , nu stiu ce alt senzor ar putea sa mai fie . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
Pai mai e unul la maneta de frana de mana , sa fi ajuns umezeala pana acolo? Sau pana la firul care duce la contactorul manetei?
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate sa fie si de prin bord
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in bord ... eu l-am desfacut de mai multe ori cu totul si tot eu l-am si montat , nu are cum sa ajunga apa la ceasuri , la cabluri e alta treaba .
la contactul de la frana de mana e ciudat , pt ca acel contact functiona perfect cand trageam frana de mana si cand o lasam jos . Apoi de ce s-a stins progresiv odata cu incetarea fortarii motorului ? Si in oras m-a prins destul ploaia , dar niciodata nu mi s-a aprins becul . M-a prins ceva asemanator si pe A1 , dar atunci nu am fortat deloc , am mers f incet , dar ieri chiar ma grabeam si eram cu pedala aproape la maxim intr-a 4-a si abia o mentineam la 80 . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
acest martor (!) il gasim decit in doua locuri...1.pe frina de mana si 2. pe pompa de frina...daca tu spui ca de la frina de mana se schimba un pic lumina eu zic ca la tine era de la pompa de frina...mergind pe apa si ajungand la firul acesta a dat la masa cu pompa si s-a aprins...nu am intilnit asa ceva pana acum dar presupun ca asta este...pedala de frina era super buna,la fel cum stiai tu ca ai frina sau aveai ceva modificari la frina dupa ce s-a aprins????
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Nici o modificare , nu am umblat la partea electrica a sistemului de franare . Voi verifica inca o data acel senzor care este strans si izolat cu izolier band , altceva nu am ce sa-i fac .
Initial ma gandeam ca ECU imi da acea eroare din alta parte , dar ... m-am trezit repede ca pana la urma e o Dacie , nu BMW si la noi senzorii sunt stiuti , iar diagnosticarea este oarecum simpla , mai ales dupa ce am mai citit si in manual . Alta data nu mai fac prostia sa merg ca disperatu prin furtuna si ploaie ca bine nu face , iar la peste 60 km/h apa aia ajunge peste tot , dar atunci era problema si daca mergeam prea incet , iar de oprit nu aveam de gand , fiind singurel in masina . This post has been edited by marius80_eugen: 6 Jun 2011, 10:00 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dav0787 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 March 12 ![]() |
Domnilor sa auziti una buna ! slz mea curenteaza. Dupa 30 min de mers ,cine se da primul jos din masina (mai ales eu) ia un soc mic de curent. Ai mei nu m-au crezut dar am prins momentul seara si s-a vazut o scanteie mica la atingerea usii (pe dr) .Si tot verific la fire... unde poate face masa? sau ce ..?
|
--------------------
solenza
scala
2003
- Bz07dav
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Eu cred ca te incarci datorita frecarii dintre haine si scaune.Eu patesc acelasi lucru la loganul de la servici!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cum te descarci electrostatic prin benzinarii!
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
la fel patesc si eu , mai ales cand am haine cu material sintetic, de ma apuca groaza sa ma dau jos, usa o inchideam cu cotul ca sa nu ating cu mana. vorba lui Crick poate dam foc la vreo benzinarie de scad astia preturile la combustibil.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
bygy007 |
![]()
|
va recomand asta 248644768_5505018_700_700.jpg ( Size: 29k )
Number of downloads: 125
si nu costa foarte mult ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:26 |