DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme dacia nova, nu sta la relanti+probleme stabilitate

bogdan890522
post 25 May 2011, 18:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am o dacie nova pe gaz, ea sta in relantiu la 1400 dar daca pun frana sau tin apasat pe frana scade la 800 -700 .de la ce poate sa fie ???
si mai am o problema daca merg cu mai mult de 80 km cand ajunge la 90 ma trage spre dreapat, adica rau zici ca mi se intoarece roata . sau dak merg prin buc cu 50-60 si dau intr o gropa tot asa imi ''fuge masina'' ,si cand mai plec dupa loc si virez zici ca tarseste rotile dupa ia, m am gandit ca este de la unghiu de fuga ca imi toceste si cauciucurile in exterior , dar daca iau mainile de pe volan merge drept. va rog sa ma ajutati

This post has been edited by Ov: 29 May 2011, 12:00

--------------------
dacia nova 1996
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghitza
post 25 May 2011, 19:52
Post #2

Membru autentic

From: ARAD

Deci la faza cum ,ca scade turatia la franare eu zic sa verifici servofrana sa nu traga aer fale si supapa ce inttra in servofrana cea alba
La faza cu rotile verifica pe crik sa nu ai jocuri in directie, sa nu ramana roata infranata dupa lasarea pedalei de frana si daca e sti in regula la astea dute fuga si fa geometria ca e pacat de cauciucuri,la fza cu verificatu roti daca ramane infranata o faci pe crik la rotile fata apesi pedala de frana lasi si ta ducu si invarti de roata ,bafta si ne zici ce ai rezolvat

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
bogdan890522
post 26 May 2011, 17:53
Post #3

Membru incepator

si cum sa vada daca trage aer fals la servo frana?? nu am rotile infranate, dar mi-a spus cineva sa schimb amortizoarele ca sunt varza, dak ma las pe ia zici ca este barca (pe fata) eu cand strang rotile de pe fata se musca surubul ala de la amortizor ala din 'oala'. acolo sunt si flanse amortizoare si rulmenti??? sau daca schimb amortizoarele ce sa mai schimb ?? ms

--------------------
dacia nova 1996
+
b 45 bwy
post 26 May 2011, 22:33
Post #4

Van driver

From: Bucuresti

ca sa vezi dak trage aer fals sugruma furtunul ala care pleaca de la servofrana la motor cu ceva si vezi daca isi schimba mersul,si regleazo undeva ca e mare relantiul tau de 1400rpm si verifica capetele de bara ,bieletele si pivoti de la asta poate sa fie treaba cu trasul intr-o parte,si dak zici ca se misca surubul ala de sus de la amortizor cu siguranta flansa e dusa,ori poate nu e strans bine. Spor la treaba

--------------------
Renault Laguna 2003 - Florin&bwy
Nova GT 1999
+
bogdan890522
post 27 May 2011, 18:51
Post #5

Membru incepator

astazi mi sa intamplat altceva ,parca sa intarit volanul:( , nu stiu ce sa i mai fac m am saturat , as dori sa vb cu cineva la telefon dintre voi sa va intreb e altceva dak vb la telefon. poate pot sa i dau de cap, va rog sa ma ajutati. aste nr meu da ti bep si va sun eu 0724630287

--------------------
dacia nova 1996
+
b 45 bwy
post 27 May 2011, 19:38
Post #6

Van driver

From: Bucuresti

dak rulmentii sunt vechi si ruginiti de aceea s-a intarit,si nu volanul ci directia.

--------------------
Renault Laguna 2003 - Florin&bwy
Nova GT 1999
+
bogdan890522
post 27 May 2011, 19:53
Post #7

Membru incepator

bwy si cat pot sa mai umblu asa ??? mai pot macar o sapt k p urma o sa pleca acasa si sa i schimb, dar te rog da mi un bep sa te sun sa te mai intreb cate ceva, k poate in scris nu ma exprim bine

--------------------
dacia nova 1996
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 04:29
Forum Renault