Telefunken, intrebare
![]() ![]() ![]() |
Telefunken, intrebare
razvy_zeus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Daci
Logan
2006
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Telefunken a patentat sistemul TV color PAL
![]() Deci pot sa-ti spun ca e firma veche. De prin anii 50. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 26 May 2011, 13:31 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
razvy_zeus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 May 10 ![]() |
Ooooo , o firma cu vechime .... deci sa inteleg ca au ceva habar
![]() |
--------------------
Daci
Logan
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar ce, s-au terminat făcăturile Sony din Carrefour, de te-ai reorientat?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mp3-ul ala cu radio pare interesant.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvy_zeus @ 26 May 2011, 12:50) Salutare, Am gasit pe un site producatorul Telefunken ..... Marca imi pare cunoscuta ca si nume , a testat cineva aparatele ? Eu am avut un televizor color care inca functioneaza perfect dupa mai bine 15 de ani (l-am donat si inca este functional) fara nici o reparatie. |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
A2345 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 August 11 ![]() |
Intr-adevar este un producator cu ceva vechime, merita investit. Cu mentiunea ca nu stiu cum se procedeaza in caz ca trebuie sa schimbi piese sau ai nevoie de service pt vreuna. De investigat
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Telefunken este un companie germana producatoare de aparate de radio și de televiziune , fondata in Berlin in anul 1903, ca un joint-venture, de Siemens & Halske și Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (Compania Generala de electricitate - AEG).
Restul povestii il puteti citi AICI |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai era si bancu' ala de pe vremea lu' Bion si Corbex:
-Toarasu' sef de sala, as dori a-i ofer sotiei mele tranafiru' de pe masa. Se poate? - Sigur, dar costa 200 de lei. -Da' de ce-i asa scump? -E Telefunken. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Din telefunken e doar marca pe chestiile alea, nu au nimic in comun cu televizoarele sau alte aparate de acum 10-15 ani facute prin Germania. Din aceleasi fabrici din china ies ca multe altele, doar brand-ul e diferit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:32 |