dati-mi o idee va rog, bad boy
![]() ![]() ![]() |
dati-mi o idee va rog, bad boy
marianbrb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 31 March 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine0663.jpg ( Size: 186.17k ) Number of downloads: 612 |
||
--------------------
dacia
nova
1996
- bz-02-flo
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata foarte bine asa cum e.
This post has been edited by bucatzel: 8 Jun 2011, 12:50 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pune-i niste pleoape, dar sa fie încruntate. Ceva de genul asta:
vand-pleoape-dacia-nova-8fd111611440a9f39-0-0-0-0-0.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pe farurile patrate nu prea merge facut bad boy look , ai putea sa incerci sa-i schimbi look-ul cu farurile tip 2 care s-au folosit la T-uri , GT-uri si la SN.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Salut
ce vrei tu a mai solicitat cineva cu o supernova, dar cred ca te poti inspira de acolo ASTA era topicul bafta ! |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am niste stickere cu Nike, daca vrei...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marianbrb |
![]()
|
pt ar-18-mos: nu merci pentru stikere si mai ales cu nike, nu vreau sa o fac sorcova
<span class='edit'>9 Jun 2011, 08:27:</span> artvandelay merci pentru ajutor dar si acolo l-ati luat pe saracul user la p...a. ori dai un sfat ne lasi pe altul ceao ![]() <span class='edit'>9 Jun 2011, 08:30:</span> eu ma gandeam la niste pleoape ceva dar..........sunt farurile patrate.....ar putea cineva sa conceapa niste pleoape pentru far patrat??? Moderator edit: Cam asa arata post-ul tau dupa ce curata cineva irc-ul din el. Ar fi preferabil sa nu se mai repete. This post has been edited by bucatzel: 9 Jun 2011, 13:08 |
--------------------
dacia
nova
1996
- bz-02-flo
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
am gasit urmatoarea poza pe net si din cate se vede e capota incruntata. poate te ajuta.
edit : din cate am observat acuma este capota tip 2 , cea pentru faruri rotunjite. This post has been edited by Razvan_Ionut: 9 Jun 2011, 12:52 Attached thumbnail(s) Dacia_Nova_1_4_turbo.jpg ( Size: 130.24k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
marianbrb |
![]()
|
mda arata bine aia albastra, dar nu prea i-as schimba capota. in fine o sa-i fac ce ma taie capul. oricum va mai astept cu idei.
|
--------------------
dacia
nova
1996
- bz-02-flo
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
OFF : yhattori engleza asta.....stiu ca incercati sa mai luati omu peste picior dar nici chiar asa.
ON: incearca sa prelungesti putin capota cu chit de fibra/fibra de sticla. |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
marianbrb |
![]()
|
razvane.........mersi mult pentru sfaturi dar am dat masina ieri adica pe 18.06. bafta tuturor
|
--------------------
dacia
nova
1996
- bz-02-flo
|
|
ORIJINAL21 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
de_refacut.jpg ( Size: 183.35k )
Number of downloads: 263
ca tot cerusei o idee. ![]() acum, ca ai vandut-o , asta i treaba...sa fie la cineva care sa o faca macar cum vroiai tu sa arate sau sa arate mai bine ![]() numai bine...bafta ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:08 |