Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
lenafnafets |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|||
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
daca e in garantie, de ce nu mergi direct la service?
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Pai o sa merg. Vroiam sa stiu daca se schimba pe garantie, poate cei din service incep sa ma "abureasca".
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Pai afla intai care e componenta defecta, apoi daca se poate remedia pe garantie.
Teoretic, planetara (daca ea e de vina) trebuie sa o schimbe pe garantie, practic te vor lua cu vrajeala. Daca stii sa pui problema, eu zic ca ti-o schimba. This post has been edited by kissfm: 15 Jun 2011, 15:07 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
vdnick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 27 March 08 From: Galati ![]() |
Salut, daca se confirma a fi planetara, anunta aici te rog.
Si eu am probleme asemanatoare. Apropo, ce fel de garantie extinsa e asta? 5 ani ? Mersi QUOTE(lenafnafets @ 15 Jun 2011, 14:59) Buna ziua, Am un Logan Laureat din septembrie 2008 cu garantie extinsa (3 ani+2 ani) pana in 2013. La viraje scurte (aproape in loc) si viteza mica aud niste batai la roata...sa fie planetarele? Si daca da, se pot schimba pe garantie? Multumesc This post has been edited by vdnick: 15 Jun 2011, 16:16 |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1.9 dci 130cp FAP KZ1S F9Q870
2010 Cu respect,
Dorin |
|
Mita Becherescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 March 11 ![]() |
salut nu ai mentionat pe care parte se aude acea bataie si daca face la fel pe asfalt ori pe un drum cu pietre cubice de exemplu,la fel am patit si eu si erau duse bucsile de la bara de torsiune,oricum planetarele nu cad asa usor eu tractez remorca aproape zilnic si nu se aude nimic dar daca mai ai garantie dute peste ei si insista sa asisti la diacnosticare ca sunt niste banditi cu acte in regula...multa bfta.
|
--------------------
dacia logan
laureate
2007 1,5dci
- dj00lix
|
|
lenafnafets |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pariez ca nu e planetara...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lenafnafets |
![]()
|
QUOTE(Mita Becherescu @ 15 Jun 2011, 17:43) salut nu ai mentionat pe care parte se aude acea bataie si daca face la fel pe asfalt ori pe un drum cu pietre cubice de exemplu,la fel am patit si eu si erau duse bucsile de la bara de torsiune,oricum planetarele nu cad asa usor eu tractez remorca aproape zilnic si nu se aude nimic dar daca mai ai garantie dute peste ei si insista sa asisti la diacnosticare ca sunt niste banditi cu acte in regula...multa bfta. Pe partea stanga parca...oricum nu face mereu doar daca iau curba foarte strans si la viteze f mica..face pe asfalt. |
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
Mita Becherescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 March 11 ![]() |
salut cred ca este capul de bara se verifica foarte usor,salta masina pe cric pe partea care crezi ca face virezi maxim si misti de roata stinga,dreapta dar cu putere,dar daca mai ai totusi garanantie dute peste ei multa bafta...
|
--------------------
dacia logan
laureate
2007 1,5dci
- dj00lix
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
nu mai salta nimic si nu mai transpira aiurea, ia actele masinii si du-te la primul dealer! Saltatul pe cric se practica dupa 5 ani cand nu mai e in garantie
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
PARIATI VA ROG SI LA MINE
in viraje de obicei stanga 90 de grade se aude in partea dreapta fata o bataie ( fier pe fier) ... dar nu tot timpul au ridicat-o dar nimic... Acum vara parca e mai ok... |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
hai ca pariez eu
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:03 |