[VAND] Lupe auto universale XENON., Lupe Bixenon AUTO UNIVERSALE
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Lupe auto universale XENON., Lupe Bixenon AUTO UNIVERSALE
foryourcar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 6 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|||
serbanl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 October 10 ![]() |
Salut,
Ceva poze sunt binevenite. Poate si cu ele instalate la un far, ar fi grozav sa vedem cum vin. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 Renault Clio Symbol, 1,5 dCi, 2004
|
|
teoflorentin |
![]() ![]()
|
![]() AUTO MOTORS Group: Members Posts: 23 Joined: 26 June 10 ![]() |
Poze cu ele instalate la un far, sa vedem cum vin.
|
--------------------
RENAULT
RENAULT
2008
- 19- bed -b
|
|
foryourcar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 6 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Poze cu lupa in far de Logan.
Attached thumbnail(s) lupe.jpg ( Size: 99.99k ) Number of downloads: 2087 lupe_1.JPG ( Size: 180.96k ) Number of downloads: 2411 SAM_1911.JPG ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 2488 SAM_1915.JPG ( Size: 164.86k ) Number of downloads: 2384 lupe_4.JPG ( Size: 168.18k ) Number of downloads: 2319 |
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
sunt omologate RAR (cu nr. de inregistrare) sau exista riscul sa ramai fara Certificatul de Inmatriculare?
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Ce plaja de tensiuni e scrisa pe balaste ?
Si eu sunt curios ce omologari au aceste lupe . In urma modificarii nu ne amendeaza nenea politistu ? This post has been edited by CT34FLO: 19 Jun 2011, 12:15 |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba da. Orice modificare a sistemului de iluminare atrage dupa sine amenda si ridicarea certificatului.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Se monteaza in far doar dupa dezlipirea geamului?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
foryourcar |
![]()
|
QUOTE(crising @ 19 Jun 2011, 20:08) Da. 20 Jun 2011, 13:25: QUOTE(Logan_Stepway @ 19 Jun 2011, 11:18) sunt omologate RAR (cu nr. de inregistrare) sau exista riscul sa ramai fara Certificatul de Inmatriculare? Au certicat de calitate ISO9001![]() QUOTE(CT34FLO @ 19 Jun 2011, 12:13) Ce plaja de tensiuni e scrisa pe balaste ? Si eu sunt curios ce omologari au aceste lupe . In urma modificarii nu ne amendeaza nenea politistu ? Politia rutiera te poate amenda si daca ai xenon fara lupe,si daca nu ai roti omologate,folie ,trusa si putem continua. QUOTE(Iulikk @ 19 Jun 2011, 19:10) Ba da. Orice modificare a sistemului de iluminare atrage dupa sine amenda si ridicarea certificatului. Politia rutiera te poate amenda si dupa bunul plac.As prefera o masina cu lupe reglate si echipate cu xenon,decat xenon simplu care imprastie lumina in ochii celor de pe contrasens.This post has been edited by foryourcar: 20 Jun 2011, 13:25 |
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(foryourcar @ 20 Jun 2011, 13:21) Au certicat de calitate ISO9001 asta-i raspunsul pe care-l dau politistului de la rutiera si ar trebuii sa scap fara amenda si certificat suspendat pana la achizitionarea si montarea unui set de faruri noi? ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Raspunsul reflecta perfect societatea in care traim.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
foryourcar |
![]()
|
QUOTE(Logan_Stepway @ 21 Jun 2011, 15:12) asta-i raspunsul pe care-l dau politistului de la rutiera si ar trebuii sa scap fara amenda si certificat suspendat pana la achizitionarea si montarea unui set de faruri noi? ![]() Salut.Sunt si masini care vin de fabrica si cu faruri simple,si cu lupe xenon.Ca sa incerc sa va dau un raspuns legat de socitetatea in care traim,acum 1 saptamana am fost la Registrul auto Roman,in vederea unui ITP.Pe masina personala am montat faruri OEM cu LUPE+xenon de fabrica,in locul celor originale,dar fara lupe.Am luat ITP-ul,dupa lungi lamuriri cu diferiti ingineri prezenti langa masina.I.Cati domni politisti stiu cum arata lupa originala la un Opel astra H spre exemplu,si una aftermarket montata in farul de astra H normal?Cati posesori de faruri aftermarket cu diferite leduri,beculete si stroboscoape sunt prezenti pe strazile noastre?Multi.Credeti ca sunt omologate RAR?Oricand puteti alege varianta OEM va schimbati farurile cu unele originale +bara +spalatoare faruri ,contra unei sume de circa 8000RON la reprezentanta,nu 500 RON cum ar fi cazul de fata.n concluzie,fiecare are dreptul la alegere,nimeni nu este obligat sa cumpere lupe aftermarket.Va putei cumpara farurile ORIGINALE ale masinii dvs cu LUPE ORIGINALE,si tot veti avea probleme pentru ca masina dvs NU a venit echipata din fabrica cu ele,fie originale fie nu. Sa imi spuneti ce va intereseaza in mod special,ca sa stiu daca mai am pe stoc sa nu.O zi buna This post has been edited by foryourcar: 21 Jun 2011, 23:49 |
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pe Opel Astra H exista variante din fabrica cu faruri cu lupe... atunci ii poti prosti pe politisti, dar pe Logan cum faci? Ca orice Garcea stie ca Loganu nu are faruri cu lupe.
Iar ISO 9001 este un certificat de calitate, nu are nici o legatura cu omologarea RAR, decat sa fi spus prostia asta mai bine taceai din gura si te faceai ca nu ai citit. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(foryourcar @ 21 Jun 2011, 23:48) [...] acum 1 saptamana am fost la Registrul auto Roman,in vederea unui ITP. eu cred mai degraba ca ai fost la o statie ITP acreditata de RAR ![]() |
--------------------
-
-
|
|
foryourcar |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 22 Jun 2011, 09:31) Pe Opel Astra H exista variante din fabrica cu faruri cu lupe... atunci ii poti prosti pe politisti, dar pe Logan cum faci? Ca orice Garcea stie ca Loganu nu are faruri cu lupe. Domnule Iulikk,va rog frumos,mai usor cu limbajul,tind sa cred ca v-ati lasat usor luat de val. Lupele nu sunt exclusive pentru un model,sunt universale.poate un posesor de megane/golf etc are faruri normale si vrea lupe.Il pot ajuta.Nu vreau sa prostesc pe nimeni. Va reamintesc ca putem oricand sa lasam masina stoc nu? Iar ISO 9001 este un certificat de calitate, nu are nici o legatura cu omologarea RAR, decat sa fi spus prostia asta mai bine taceai din gura si te faceai ca nu ai citit. sa inteleg ca ma insulti la modul direct?ca nu stiu ce este o omologare si ce este un certificat de calitate?sau nu am inteles bine si nu ai vrut sa sune atat de amenintatoare si grosolana remarca ta? QUOTE(Logan_Stepway @ 22 Jun 2011, 13:43) Eu mai degraba va dau o poza cu talonul+Inspectia cu stampila de unde a fost facuta daca tot ma faceti mincinos,si dupa astept o scuza pentru acuzatia de miniciuna.Ce spuneti domnule stepway? REPET:Putem lasa masina stoc.V-am obligat sa cumparati ceva ce nu doriti?Nu vrem probleme,nu modificam masina.La noi cam tot ce inseamna modificare se putea sanctiona. Am incheiat orice forma de a incerca a explica ce si cum dragi colegi de forum. Nu am sustinut ca lupele sunt ceva ce nu sunt. Nu am zis ca sunt omologate,nu am bagat pe nimeni in ceata,am incercat sa raspund la toate intrebarile. Daca ocupatia in 2011 este a sta si a comenta pe forum pur si simplu aiurea nu pot face decat a va lasa sa scrieti pana tociti tastatura. Clientii care sunt cu adevarat interesati,dau un telefon pentru lamuriri,si nu cred ca in 2 ani de zile de cand sunt pe piata am dat "tepe"sau alte chestii de genul acesta.Un simplu search pe google va va lamuri. Din acest moment nu voi mai da curs acestor comentarii inutile. Sus cu anuntul. |
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
foryourcar |
![]()
|
Sussss!!!
|
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
foryourcar |
![]()
|
Sussss!!!!
|
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
foryourcar |
![]()
|
suss cu anuntul!!!!
|
--------------------
peugeot
407
2006
- b---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:54 |