Nu are semnal radio-ul la masina, Nu are semnal
![]() ![]() ![]() |
Nu are semnal radio-ul la masina, Nu are semnal
paulik |
![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie Break Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 CL Break
1996
- IS 02 SXD
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Condensatorul de pe alternator.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
paulik |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie Break Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 07 From: Iasi ![]() |
poti ceva mai explicit? nu am chiar asa mare experienta
|
--------------------
Dacia
1310 CL Break
1996
- IS 02 SXD
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dispare postul? se aude altceva? , poate ai firul de la antena nasol , verifica prinderea firului la antena masinii
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ca veni vorba de radiouri , se pare ca al meu , ( am un MP3 Sony Xplod ) functioneaza impecabil cand tin mana pe firul de la antena ... cand o iau ....mai se aude clar un pic pe urma iar parca abia prinde posturile , dar interesant ca nu toate posturile fac "figuri" ....Europa Fm se aude perfect ...pe cand Pro Fm , foarte naspa , .....
Toate legaturile verificate ...... mufa de la radio este cea cu care l-am cumparat ........ ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la antena de pe masina cum stai?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
gorunja_san |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 August 11 ![]() |
pai pot fi mai multe probleme dar daca spui ca unele mer bine iar altele nu merg decat daca atingi tu firul insemana ca ori firul este desprins de pe antena si masa cablului actioneaza ca si o antena e posiil sa fie prins prost cablu adica inversat masa cu miezu e posibil sa fie mai multe probleme aici daca vrei pot sa iti explic personal ma gasesti pe id gorunja_san
|
--------------------
hyundai
i20
2010
|
|
A2345 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 August 11 ![]() |
Si eu am problema asta, insa ma gandeam sa incerc sa-l schimb pe garantie, sau sa descopere ei ce are. Voi ati incercat sau nu au avut ce face?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:13 |