filtru benzina, filtru benzina vs injectoare
![]() ![]() ![]() |
filtru benzina, filtru benzina vs injectoare
tyr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- TYR
|
|||
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dute la autocenter venerei daca vrei sa faci o curatare a injectoarelor ca la carte
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
Daca vei schimba filtru de benzina la fiecare 10.000Km nu iti vei mai face griji de injectoare.....poate , din cand in cand , bagi o solutie de curatat. Eu asa procedez si nu am probleme. Filtru costa mai putin decat o curatare la service
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Intii speli injectoarele si dupa schimbi filtrul.
This post has been edited by costi: 26 Jun 2005, 18:24 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Si eu am 40.600km si chiar ieri am schimbat filtrul de benzina. Nu este mare filozofie sa-l schimbi singur daca te bagi sub masina 10-15 minute (doar sa ai grija sa il pui in sensul corect si sa infigi bine mufele alea in el.
Cat despre injectoare , cred ca ar fi mai bine sa nu bagi cine stie ce solutie acum la 40.000. Mai bine te duci in service sa le curete aia corect. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
robertt |
![]()
|
![]() bilutze Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 05 From: lat44° 26' lon26° 6' ![]() |
QUOTE(tyr @ 25 Jun 2005, 20:37) Trebuie sa schimb filtrul de benzina (40.000 km) si ma gandesc sa curat si injectoarele cu o solutie speciala. Am mai facut aceasta operatiune folosind o solutie Liqui Moly si am fost ff multumit. Acum nu stiu cum sa fac: sa bag solutia in rezervor, sa curat injectoarele si apoi sa schimb filtrul de benzina, sau, mai intai, schimb filtrul de benzina si abia dupa aceea bag solutia in rezervor. Gasesc mai rationala prima varianta, dar cum nu prea ma pricep, astept un un sfat de la voi! Multumesc! pentru a curata injectoarele NU folositi solutii care se toarna in rezervor. pe langa curatarea conductelor si a injectorelor solutia va curata si rezervorul. deci toata mizeria acumulata in timp, in rezervor va migra si este posibil sa faci mai mult rau. pentru a evita astfel de neplaceri, o benzina superioara si filtru de benzina schimbat cat mai des. |
--------------------
Opel
Vectra 1800 16v
2001
- b xx xxx
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hadessutzu @ 26 Jun 2005, 18:43) Nu este mare filozofie sa-l schimbi singur nu e mare filosofie cand merg suruburile... |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Intii se schimba filtrul de benzina si apoi se pune aditivul de curatat injectoarele, pentru ca mizeria acumulata in filtrul vechi sa nu migreze spre injectoare ! Succes !
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:11 |