Rent A Car, Tips & Tricks
![]() ![]() ![]() |
Rent A Car, Tips & Tricks
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pai sfatu numaru unu ar fi ca tu n-ai card, e unealta dreacului, 666, card citit invers inseamna... si da-le garantia cash.
Sfatu doi ar fi sa le faci poze in care or sa se vada alte masini in cadru, ori angajatu care iti preda masina - ma rog, in una sau doua, restu, faci minim vreo 12 poze de detaliu. Pe mine ma taxara unii de la una din firmele mari (intr-o tara latina) 600 de euro de pe card pe motiv ca le-am dat-o inapoi lovita, si le-am trimis mail cu pozele, iar la raspunsul lor ca raspuns in 3 saptamani termen legal, le-am scris ca maine pleaca sesizarea la politie pentru frauda, si s-au miscat. Banii tot intr-o luna au venit inapoi, da macar mi-au dat dreptate repede ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asa am facut si eu, cu pozele, si bine am facut, ca la retur s-au luat de zgarietura de pe bara fata. Numai ca le si scrisesem pe formular de ea, iar cand le-am spus ca am si poze s-au potolit imediat. Inspecteaza masina la interior si la exterior si trece pe formular orice zgaiba. Sa faci si poze inainte sa iesi cu masina din curtea lor!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ai grija ca unii au limita de km pe zi. tot ce depaseste ( de ex.) 400 km pe zi se taxeaza cu 1E/km.
ai grija... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta cu garantia, e cea mai mare temere, ca sa zic, asa,
sunt sigur ca oricum ar fi, incearca sa-ti puna ceva in carca sa te usureze de colateralul de bani depus. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Imprumuta o masina de la un amic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
am in calcul si varianta asta,
sigur as iesi mai ieftin ![]() This post has been edited by Alexu7: 3 Jul 2011, 14:58 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
vezi ca mai exista inchiriere auto (cu sofer sau fara) pe trasee prestabilite. nu se inchiriaza pe zi, nu se taxeaza pe km, ci se incheie un contract pe o ruta prestabilita si platesti in consecinta. se numeste "transport in regim de inchiriere"
eu ma ocup cu asa ceva asa ca daca ai nelamuriri da-mi un PM ... bafta! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:10 |