fir dezlipit la dezaburitor luneta, dezaburitor luneta
![]() ![]() ![]() |
fir dezlipit la dezaburitor luneta, dezaburitor luneta
robert76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
- b01rob
|
|||
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A sarit firul din papuc? Sau s-a rupt papucul? Daca s-a rusp papucul e mai nasol. E greu de crezut ca vei reusi sa ii mai faci ceva.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
robert76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 June 05 ![]() |
s-a rupt papucul de pe cablaj si ma tem ca singura solutie e sa schimb luneta pana la iarna
|
--------------------
dacia
1410
- b01rob
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, cam trebuie schimbata. Oricum, mai asteapta si alte pareri.
|
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
Lacaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 August 04 From: Brasov ![]() |
Nu se poate cositori?
|
-------------------- |
|
Sir_Alex |
![]()
|
Eu am avut problema asta la masina veche si am vorbit cu doi electricieni care mi-au spus ca nu e nimic de facut. Poate e cineva pe aici care sa stie mai multe.
|
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se poate demonta luneta, pune pe "spate" si lipi ala inapoi cu ciocanul de lipit. Am facut si merge ! Sunt si firme care fac asta (de exemplu aia cu geamuri fumurii GIP)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robert76 @ 26 Jun 2005, 23:26) mis-a dezlipit firul de la dezaburirea lunetei si vreau sa stiu daca cineva a lipit-o sau trebuie doamne fereste sa o schimb cu totul. Am patit si eu chestia asta la fosta mea masina si am rezolvat-o in 5 minute la Ager Service. Mi-u lipit un papuc nou si asta a fost tot. Cred ca merita o vizita la ei inainte sa te hotarasti sa schimbi luneta.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Eu l-am cositorit la break-ul lui frate-miu fara sa-l mai dau jos si a mers. Daca dai jos geamul va fi mai usor de lucrat.
Succes! This post has been edited by Seba: 27 Jun 2005, 11:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
neegie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 June 05 ![]() |
mda.....se poate lipi....dar nu se stie sigur daca va merge ca inainte....eu am patit la fel si acum merg numai 2 linii pe mijloc.....asa ca..bafta...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 - "98
- NT 77 RBS
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(neegie @ 27 Jun 2005, 12:01) mda.....se poate lipi....dar nu se stie sigur daca va merge ca inainte....eu am patit la fel si acum merg numai 2 linii pe mijloc.....asa ca..bafta... ![]() Asta pentru ca probabil ai zgiriat restul "retelei" fara a-ti da seama. Altfel nu vad cum si de ce, pentru ca acel papuc se recositoreste pe o zona destul de lata. Sau, cind ai pus luneta, datorita miscarilor, a "intins" reteaua care fiind partial slabita (imbatrinita) a cedat. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Solutia minune!
Search dupa "puta de sticluta"! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
esti sigur?pt ca am cautat si nu am gasit nimik
puta de sticluta? wtf e aia? stiu ca exista o solutie care se aplica pe liniile alea si se intinde,cica completeaza locurile rupte This post has been edited by B30KDT: 27 Jun 2005, 14:13 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
si io am problema asta , exista oricum un tip de silicon, cu argint cred , cu care se poate lipi papucul ala... dar pretu e destul de mare ( 6,7 sute de miii de lei slabi) si mi se pare mult , plus de asta io nu prea merg cu masina goala asa ca tre sa fie vreo fiintza mult iubita prin spate care sa dezabureasca geamu manual
![]() ![]() bafta la cositorit daca ai facut si merge ma apuc si io ![]() |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
aurbrz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 June 05 ![]() |
dar daca din intreaga retea sunt 2 - 3 liniii intrerupte ce se poate face ? exista vreo solutie care sa remedieze defectul ? si daca daca , cum se numeste si unde se gaseste?
Multumesc |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 99 ---
|
|
aurbrz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 June 05 ![]() |
mai sus am vrut sa spun ca daca exista acea solutie unde se gaseste si cum se numeste ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
- B 99 ---
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Se poate lipi cu pistolul insa nu ditamai papucul ala. Lipesti un multifilar mai mic cu atentie si cu mult saciz d-ala.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:57 |