Parlamentul European...
![]() ![]() ![]() |
Parlamentul European...
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE george_scala_2004 Posted Today, 09:19 ... a aprobat regulile ce permit sanctionarea soferilor ce comit infractiuni rutiere in strainatate sanctionarea soferilor ce comit infractiuni rutiere in strainatate N-am inteles, sunt sanctionati cei care comit 2 infractiuni, sau sunt sanctionati de 2 x cei cu o infractiune ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
...articol scris cu picioarele... Autorul vorbeste de infractiuni si de contravenient
![]() In plus, de cand e excesul de viteza sau neutilizarea centurii de siguranta infractiune? |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
dupa parerea mea e o mare porcarie. si asta pt ca una e sa contesti o amenda in romania, alta e sa o contesti in germania sau spania.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
daune_auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 November 10 ![]() |
cand au dat astia vre-o lege cu adevarat utila??
|
--------------------
ex-dacia
1310
1991
|
|
mihai253 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 November 11 ![]() |
offtopic: george scala,imi poti trimite te rog un privat cu id-ul tau. As vrea sa iau legatura cu tine dar nu pot sa-ti dau private deoarece sunt membru incepator. Multumesc anticipat!:)
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- b01tpl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:00 |