sistem 5.1 si placa audio
![]() ![]() ![]() |
sistem 5.1 si placa audio
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi trebuit sa fi instalat softul placii si umblii pe acolo si setezi..sau din control panel la audio tre sa ai undeva optinea pe cate cai sa iasa sunetul ..vezi acolo si bifeaza 5.1..restul cu distosionatul vezi si tu din softul audio..testeaza pe acolo diferite setari...
Fii atent nu umbla sa bagi efecte sua mai stiu ce alte minunatii ca te poti trezi cu diferite probleme/ de ex eu daca bagam efecte de sunet gen living room/party/rock etc din soft cand intram in half 2 nu aveam sonor!!!!Si pana sa ma prind m-am zgariat ceva pe ochi!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai ai vacut conexiunile cum trebuie?
Adica in mod normal line out e pt boxele din fata, line-in devine output pt cele din spate iar mic. debvine output pt centru si sobwoofer. |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
conexiunile sunt facute asa cum aratau astia in carte ( in plus pe fiecare iesire scrie ce anume sa conectezi)
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai tu cum testezi?
In primul rand...o iesire stereo (muzica) se face pe 2 canale. Adica in winamp, media player daca vrei muzica, se aude doar in 2 boxe. Daca ai pe unde, bifezi tu optiunea de "clonare" a boxelor pentru a avea acelas semnal in boxele din spate ca cele din fata. De altfel boxa din centru nu functioneaza decat la filmele dvd sau in jocurile avansate. Daca nu reusesti deloc sa ai semnal in boxele din spate (nu permite softul) fa ce am facut si eu. Folosesti un splitter de jack si astfel la line out conectezi mufa pt boxele din fata+ mufa celor din spate. P.S. Si la mine distorsioneaza subwooferul daca dau volumul chiar la 50%. Il las pe la vreo 20% si vibreaza peretii, doar de atata semnal e nevoie, n-are rost sa dai mai tare This post has been edited by Fire: 27 Jun 2005, 16:08 |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
catalin80 |
![]()
|
pb la mine este ca si atunci cand sonorul este la MINIM subwoofwrul scoate niste sunete de parca ar fi spart( numai ca m-am uitat si nu este) dar repet asta numai cand se aud toate boxele. Driverul de la placa de suntet este ultima versiune, cu toate ca am instalat intai si driverul pe care mi l-au dat astia pe cd.Chiar nu stiu ce dracu sa-i mai fac.Banuiesc ca daca era ceva in neregula cu subwooferul trebuia sa zdrangane si cand se aude ca un sistem 2.1
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Fire |
![]()
|
deci numai cand sunt activate toate boxele sobwoferul zdrangane?
poti sa-mi dai niste screenshot-uri cu setarile posibile de la placa audio? poate as putea sa te ajut mai bine asa Mi-am adus aminte: Ai pe undeva "Sobwoofer Crossover frequency"? Daca da...activeaz-o si seteaz-o pe la...110 Hz This post has been edited by Fire: 28 Jun 2005, 11:42 |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
catalin80 |
![]()
|
nu am asa ceva.Screenshoturi mai greu ca scriu de la serv.Setari nu sunt prea multe( toate se fac din mixer, iar din propr pl de sunet nu pot sa schimb decat varianta de iesire cu 4.1, 5.1, samd si presetarile alea cu room, hall...)
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |