Morile de apa de la Eftimie Murgu, Mai exact de pe Valea Rudariei
![]() ![]() ![]() |
Morile de apa de la Eftimie Murgu, Mai exact de pe Valea Rudariei
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
pare frumos
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai descoperit o parte din Banatul Montan.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
@ bion
Se poate spune si asa. Insa Caras-Severin imi place mai mult cum suna. Raman la parerea pe care o am demult, potrivit careia Caras-Severin este cel mai frumos judet. Cel putin din cate am apucat sa vad, ca nu le-am vazut pe toate. "M. Mic, Semenicul,Tarcu Valea Cernei mai sus de B. Herculane" raman la planuri de viitor. Clisura o stiu, mai putin pe malul romanesc, mai mult pe cel sarbesc. Pe malul romanesc am fost o singura data Pe cel sarbesc am fost cu masina, motocicleta si bicicleta. Peste vreo 3 saptamani, sper sa-mi implinesc un vis mai vechi si sa fac Clisura in aceiasi zi, pe ambele maluri. Cu masina. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Mihai Cazac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 July 06 ![]() |
Multumiri! Mie mi se pare interesant locul si o sa-l includ in lista.
|
--------------------
Dacia
1410
1996
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Mihai Cazac
N-ai pentru ce. Daca esti prin zona, merita vazute morile astea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Interesant si frumos, mai ales ca sunt in mediul lor natural.
As mentiona ca foarte interesante (si recomand vizitarea) mi s-au parut cele din muzeul Astra de la Sibiu. Acolo sunt mai multe modele din diverse zone adunate la un loc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe astia di Rudaria i-a copiat Pelton
![]() Loc f. frumos si jos la rau si cat mai ales in "palnia izbucului". Petrecut o zi splendida intr-un septembrie cu berea pusa la rece in izbuc si plaja pe bolvanii din jur impreuna cu o vipera iesita la soare http://valea-almajului.ro/content/popasul-...heile-minisului Initial parcarea era peste rau nu la sosea acu vad ca podetul l-au inchis ( probabil s-a degradat) urcai cateva sute de metri pe o carare pana la izbuc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
@ bion
Interesant link-ul. Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca o completare la morile de apa, mai sus de Herculane, pe drumul spre Petrosani, langa Izbucul Cernei:
P1020747_resize.JPG P1020753_resize.JPG P1020754_resize.JPG P1020760_resize.JPG |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:25 |