m-a lovit un scuterist, scuterist faca nr. de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
m-a lovit un scuterist, scuterist faca nr. de inmatriculare
dan_s |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
si daca o repari crezi ca patesti ceva?
daca nu ai casco, tine facturile, chitantele de la reparatii. va trebui sa il dai in judecata. daca nu are nimic pe numele lui, macar o sa ai cu ce aprinde focul... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
cauta martori de la accident, si da-l in judecata in civil. daca doar ti-a zgariat aripa, inseamna ca rezolvi in orice service cu maxim 5-600 lei, un revopsit. deci nu o sa ai cine stie ce taxe de timbru
in plus, adu-i aminte politistului ca nenea scuteristul trebuia sa inmatriculeze scuterul la primarie, si ca pana nu se termina cercetarile din care sa reiasa ca a fost accident rutier, poate sa fie si distrugere din culpa fapta lui, care este infractiune. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Chemi niste baieti si il cauti pe respectivul. Daca il gasesti trebuie sa alegi cum procedezi:
1. Il bati si il pui sa-ti dea banii 2. Il bati si il duci la politie |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
e si asta o varianta de luat in calcul. doar ca nu il bati, te duci cu 3 solizi dupa tine si ii spui cat costa reparatia.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Si apoi ii spui cat costa un set nou de genunchi. Daca e baiat destept are sa stie ce sa aleaga.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bate-l numa', ca tu ajungi la politie, daca confundati dauna materiala cu vatamarea corporala cu premeditare, aveti mari probleme.
De obicei scuteristii astia sunt niste alcoolici care n'au nimic, nu au de unde sa dea banii nici sa vrea, asta in cazul in care nu era vreun pokemon de 15 ani, ca atunci banii ii recuperezi de la tacsu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dan_s |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 February 11 ![]() |
am casco. problema este ca nu stiu daca imi deschide dosar fara proces verbal de la politie. o sa sun luni la omniasig (acolo am asigurare) sa intreb sa vad ce spun si ei. oricum legile in tara asta sunt de rahat. cum e posibil sa lasi retardatii astia sa circule pe strazi fara sa cunoasca legilatia si fara sa aiba vehiculele inregistrate? daca tu il lovesti pe unul , sare si politia si presa pe tine , pe cand ei.....
|
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poti merge la Casco, dar fara hartie de la politie o sa-ti bage fransiza, cu hartia nu o sa ai fransiza ca o sa-l execute societatea pe tembelu cu scuteru, asta daca nu s-au mai schimbat regulile de anul trecut.
This post has been edited by argon: 16 Jul 2011, 20:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai 2 variante:
- 1 o faci pe casco declarand ca ai gasit-o lovita in parcare, cel mai comod - 2 mai astepti ca pana la urma o sa se duca ala la politie, la mine a durat 3 luni. Singura solutie este sa te intelegi cu el amenintandu-l cu judecata. Daca nu va intelegeti ,judecata ramane singura solutie ca sa scoti ceva de la el, dar nu cred ca este rentabil, poate dura cativa ani si poate la executare silita omu nu are nimic pe numele lui. Era obligat sa detina RCA la scuter, odata ce nu l-a avut trebuie sa -l dai in judecata. Eu zic ca cel mai comod este pe casco. Bafta P.S. Daca declari la casco ca a mai fost cineva implicat si ca ai dat declaratie la militie nu o sa-ti deschida dosa fara PVr, crede-ma ca-s patit, sau iti deschid dar nu se trimite mai departe fara PV. This post has been edited by mariusd4: 16 Jul 2011, 21:00 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
salut,
ziceai ca nu avea numere de inmatriculare. Art.85. - (1) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani. |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:14 |