geam fata dreapta
![]() ![]() ![]() |
geam fata dreapta
mihai7575 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cel probabil s-a "dus" motorul. Si la mine a facut asa (cand era masina noua)... mi-a fost schimbat motorul... pe garantie... asta in 2003.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Posibil sa se fi lipit geamul de cheder si mie mi se mai intampla.Ajuta-l un pic cu mana.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
Ori chederul ori sa rupt sufa !
Eu pe stanga le am pe amandoua rupte...deocamdata. E vreo 100 lei macaraua + motoras! This post has been edited by ngabyyy: 7 Aug 2011, 00:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
va multumesc ptr sfaturi dragi colegi,am sa verific personal de azi ,sa-r putea sa aveti dreptate,mai ales ca eu deschid foarte rar geamul de pe dreapta.
va salut ![]() |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
KoKaine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 July 10 ![]() |
@mihai7575
Am patit si eu exact ca tine si acum cateva zile l-am reparat. La mine era de la motorasul macaralei care era plin de rugina, l-am desfacut de tot, l-am curatat, l-am gresat iar acum merge perfect, merge mai bine decat cand am cumparat masina, adica acum vreo 20.000 de km. Daca tot am desfacut macaraua, am dat jos si geamul si chederele acelea din partea de jos si le-am spalat bine pentru ca erau imbacsite cu praf. Daca o sa te apuci sa faci ce am zis eu o sa ai de munca atunci cand desfaci geamul de pe macara, are 2 suruburi de 10 care sunt in spatele tablei usii. Atentie cand montati la loc motorasul, plasticul acela negru de pe el, cel care contine carbunii trebuie sa fie pus exact la fel, in caz contrar o sa observati ca se schimba sensul de mers al motorasului, deci cand o sa vreti sa deschideti geamul de fapt o sa se inchida si invers. This post has been edited by KoKaine: 10 Aug 2011, 19:03 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 68 MRS
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
problema mea e asemanatoare ...
am motorasul original, pana acum a mers impecabil, dar acum din cate am observat, geamul coboara mai rapid ca de obicei si trebuie sa-l trag cu mana ca sa se ridice inapoi ![]() stie cineva ce ar putea fi de vina? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:34 |