DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [CUMPAR] Motor Renault Megane 2.1, 1.5 dCi Euro 3, 60 KW, K9K D722

CRyS`
post 9 Aug 2011, 16:24
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: _-= IASI =-_

Salut!

Cumpar MOTOR 1.5 dCi Euro 3, 60 KW, cod K9K D722. Fara pompa, fara injectoare, fara turbina. Doar motorul in sine.

Conditii:

- acte de provenienta scrise in lb romana, traduse legal din tzara din care provine in Romana pentru a putea fi montat pe cadravul meu de Renault Megane 2.

- kilometri putini,nu peste 100 000 de km,ca nu ma arunc; km sa fie dovediti de asemenea cu acte,hartii in original, traduse ...

- eventual ori vin eu sa il vad ori gasesc pe cineva de incredere din acea localitate si transportul prin curierat,posta, etc.

- multe parcuri de dezmembrari ofera garantie,asadar o garantie scrisa,semnata,stampilata,autentifacata bla bla bla bla!

- exteriorul cat de cat sa fie curat! nu depozitat intr-o balta si hai,cumpara-l fraiere!

Fara aceste conditii nici nu discut!

Rog amatorii de tzepe,samsarii si cei amatori de senzatii tari (le pot oferi si eu senzatii si mai tari) sa se fereasca de acest anuntz.

Contact: ori aici, ori privat ori la telefon: 0740 962 971 . Nu deranjati inutil nici la telefon dar nici nu poluati topicul cu discutii moarte.

Va multumesc!

CRyS`

--------------------
Renault Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP] 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRyS`
post 20 Aug 2011, 15:19
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: _-= IASI =-_

Inca ... caut!

--------------------
Renault Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP] 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 03:23
Forum Renault