Madagascar (2005), Desene animate
![]() ![]() ![]() |
Madagascar (2005), Desene animate
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, da nici aici nu scapam de el ?!?
QUOTE Chris Rock .... Marty the Zebra (voice) Nu stiu de ce nu mi-a luat atasamentul, da nu mai conteaza. Era o POZA. This post has been edited by Marius: 30 Jun 2005, 17:41 Attached image(s) ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Azzuro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 April 05 From: Buc,CT ![]() |
Il am pe DVD.E realizat de echipa de producatori ai lui Shrek si Shark Tale.Mi-e mi s-a parut sub calitatea lui Shrek-2 (ma refer la poante,nu calitatea imaginii),cam la egalitate cu Shark Tale.Oricum,merita vazut!(pinguinii sunt simpatici rau)
![]() |
--------------------
Jeep
Renegade
2015
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0484439/
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Puteti sa dati si cu toporul dupa mine, sa iau si ban:
Mie nu mi-a placut Madagascar! Poante cam rasuflate, personaje cam exagerate, departe de Shrek! Mi se pare un desen animat pt copii spre deosebire de Shrek care mi s-a parut mai pt adulti. Pacat de pinguini si de zebra si de coloana sonora, partea cea mai reusita. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta de craciun pe mine nu m-a incantat deosebit. Pacat intr-adevar de pinguinul ala "militar" cu dinamita... Kaboom...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Filmul in general a fost sub asteptari, dar au fost cateva poante faine.
Pinguinii si the King of ... imi scapa http://imdb.com/gallery/ss/0351283/MAD17.j...y=0351283&seq=3 I like to move it, move it ... You like to ...MOVE IT! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Julien King of the Lemurs
![]() MI-e mi-a placut filmul...suuuper cute. Vocile actorilor au fost dementiale |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 8 Nov 2005, 12:14) Nici mie. Daca am ris de vreo 5 ori a fost mult... Ban-ul sa-l ia dizzy si pentru mine, ca el vad ca nu se supara. QUOTE(Tigris @ 8 Nov 2005, 16:44) Aha... mie-mi spui? Ca la cinema si la tv nemtii isi traduc filmele (deci nu titreaza cu scris din ala ca sa citesti dedesubt), si asa se intimpla de ala care face vocea lui De Niro i-o mai face si pe-a lui Bruce Willis, poate si Jack Nicholson si eventual si a lui Nicholas Cage... Frumos, nu? Nu-i nici un fun sa vezi filme din astea la ei, cind saracii aia se chinuie sa isi ia actori cit mai haiosi sa faca vocile, si astia vin si suprapun ei voci in germana. Poate-ar fi fost haios daca erau vocile originale, dar asa nu stiu, nu mi s-a parut cine stie ce. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nici mie nu mi-a placut . Nici Shrek . Cine se mai uita la asa ceva ? Hai sa fim seriosi . Amandoua filmele sunt de tot .....ul !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
OT: Asta o sa doara
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
super marfa fimul l-am vazut si mi s-a parut grozav
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Fainut.....poate se putea realiza mai bine...in fine povestea o fost faina.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Mi-a placut mult ! Peste Shreck! Parerea mea ! Nu va mai contraziceti ca parerile si impresiile sunt subiective ! Asa e si normal !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
ionutg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 05 ![]() |
Reusit filmul. Pinguinii si Julien King of the Lemurs au fost (dupa parerea) mea "sarea si piperul" intregului film. Cu toate astea.. trebuie sa recunosc ca o parte din poante erau un pic "exagerate" .. sau poate prea des intalnite in ultima perioada.
Anyway ... pinguinii erau cei mai tari. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Alte filme de genul asta care mai sunt?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Madagascar 2, Ice Age 1 si 2 si in vara asta 3 si mai sunt...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
finding nemo
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma dar Cartea Junglei, Dumbo... astea nu va mai plac?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
n-au pic de haz decat daca ai 4-5 ani
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Preferatele mele sunt alea cu Asterix si Obelix si, bineinteles, cele cu Dexter
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Penguins.of.Madagascar Serialul
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
007 e minciună pe lângă băieții ăștia!
|
--------------------
.
.
.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
De aceasi realizatori, Spirit-Stallion of the Cimarron, nominalizat la Oscar, coloana sonora realizata de Brian Adams. http://www.dreamworks.com/spirit/main.html
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:53 |