leduri si lumini solenza, de unde achizitionez.
![]() ![]() ![]() |
leduri si lumini solenza, de unde achizitionez.
danutttz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA SOLENZA
1.4 mpi SCALA
2003
- B123ZAT
|
|||
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
ia o maxim instalatie de pom de craciun, fa-ti un fond maxim de plata pentru amenzile care vor veni maxim in urma acestor schimbari maxime, si ai rezolvat la maxim, respect maxim
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
danutttz |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
1.4 mpi SCALA
2003
- B123ZAT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca-i destul de complicat albul cu rosu la solenza, ca din cate stiu eu e vopsita cu portocaliu folia de bord pe verso si trebuie curatata vopseaua.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E un baiat aici care a modificat bordu original de Solenza. Andrei il cheama, are o solenza albastra.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
nu este numai un baiat, sunt mai multi. incearca sa dai un search pe google cu tutorialesolenza. o sa gasesti acolo detalii
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Chiar... il stiti pe tipu' care a facut toate tutorialele alea?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
salut, eu sunt cel cu tutorialele pt solenza
(vorbesc serios) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Salut. Ar trebui sa faci topic si aici pe site. Unele lucruri sunt chiar interesante.
PS: nu mi-ai trimis poza cum ai legat masa aia suplimentara ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(danutttz @ 5 Sep 2011, 20:41) Salut vreau sa montez si eu la solenza mea urmatoarele:led alb pentru habitaclu la deschiderea usilor;sa schimb culoarea bordului alb cu rosu sau rosu cu alb si albastru;leduri albe la numarul din spate;leduri albe pentru poziti ;lampi sau leduri care sa fie pozitionate la picioare si sub scaune(daca se poate),sa se aprinda cand se deschide usa si in ultimul rand vreau leduri la cele 4 clapete (tot albe) care se dechide usa in interior(astea sa stea aprinse cand sunt farurile aprinse). As fii foarte recunoscator daca m-ati ajuta sa fac aceste schimbari sau sa ma trimiteti la un maxim cunoscator.Cu maxim respect ai un nr de tel: 0758 307 959 sau id mess : orijinal21 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
iulikk, scuza-ma te rog dar chiar nu am avut timp
baga id meu si ti le trimit dedeman19 ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ti-am dat add. Idul este asemanator cu numele de pe forum.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
danutttz |
![]()
|
multam mult.....sa speram ca putem lumina masina....
p.s.----oricum anuntz lumea daca facem ceva... CU RESPECT 7 Sep 2011, 18:32: Ming---este foarte bun ...dar poate gasim un om priceput si prin zona bucuresti ilfov si maestru MING sa ne mai dea una doua indicatii si TUTORIALE...MULTUMESC MULT....daca nu gaseste ceva in bucuresti....o sa fac o drumetie in ALBA sa-mi machez masina...>>RESPECT This post has been edited by danutttz: 7 Sep 2011, 17:32 |
--------------------
DACIA SOLENZA
1.4 mpi SCALA
2003
- B123ZAT
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la rangul de "maestru" , Ming are mult de lucru si asta pentru ca se lucreaza cu leduri si schibmatul iluminarii de peste 4-5 ani si pe topicul de LGN si pe la noi .
Ar trebui sa arunci cate o privire si la tutoriale si la bursa , sa vezi ce se poate face cu niste leduri mai profesionale . Eu stiu ca printre pionierii acestor modificari a fost si Zexstar , cu iluminare progresiva , cu mai multe nuante si asta se paote verifica si la bursa si in topicuri . La Ming nu vad nici macar o lumina constanta , fara diferente de nuanta , ci numai leduri albastre bagate peste tot . Cu ce s-ar potrivi acea culoare , numai el stie . Acel portocaliu stock al bordului de LGN este perfect si se incadreaza culorile cu celelalte stock ale SLZ . In afara de meritul ca "a incercat" , altul nu are . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Ming |
![]()
|
Nu stiu ce are marius80_eugen cu mine, dar icnepe sa ma deranjeze.
marius 1) Daca nu vrei sa ti-l faci e problema ta dar pe mine si pe cei care ni le-am facut lasane in pace. Noi ni le-am facut cum am vrut, cu ce leduri am vrut noi. Nu vom trece inapoi la portocaliul stock doar pt ca asa e la logan. 2) nu inteleg cum adica lumini constante 3) nu fi tu sigur ca vreau chiar asa de mult sa ajung la rangul de maestru. 4) nu "am incercat", eu chiar am facut This post has been edited by Ming: 9 Sep 2011, 20:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
danutttz |
![]()
|
mariusica...ai si u dreptate....dar este destul de migaloasa si munca asta de a baga leduri...colo colo...mai ales la bord...SANTE...
9 Sep 2011, 11:59: fiecare are parerea lui...si trebuie respectata...princiul este: regulile sunt pentru a fi incalcate si masinile pentru a fi modificate...si vorba lui MING...lasa-ne NITEL in pace This post has been edited by danutttz: 9 Sep 2011, 10:59 |
--------------------
DACIA SOLENZA
1.4 mpi SCALA
2003
- B123ZAT
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
danutttz, nu zic ca marius nu are dreptate, dar deja ma cam deranjaza ca e tot pe mine cu diverse obiectii si probleme ("ca banda mea cu LED nu e buna, ca ledurile mele nu sunt bune etc).
This post has been edited by Ming: 9 Sep 2011, 11:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
COSMIN-uau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.324 Joined: 14 April 10 From: Pitesti ![]() |
daca te uiti atent pe forum el intotdeauna comenteaza cu ceva
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- AG-20-UAU
|
|
Ming |
![]()
|
nu m-am uitat sincer. Stiu doar ca e tot cu probleme legate de interiurul meu.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut doar sa subliniez ca nu tu ai inventat roata , iar aceste modificari de fac de multi ani de multe persoane , multi ajungand la anumite performante calitative .
Nu am nimic cu tine sau cu masina ta , stai linistit . Bafta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
okay
bafta si tie This post has been edited by Ming: 13 Sep 2011, 13:53 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 10:56 |