Problema la culisa., ...pentru geamul din fata ...
![]() ![]() ![]() |
Problema la culisa., ...pentru geamul din fata ...
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Se pare ca nu stie nimeni ..
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Sper ca intelegi, ce nu... mai discutam miine
Attached File(s) ![]() |
-------------------- Kox
|
|
raptordivx |
![]()
|
Salut. Exact metoda asta am incercat-o si eu, insa mie frica sa bat mai tare sa nu se strice geamul sau sa pocneasca. Ciocan din plastic am. Am sa mai incerc o data . Multumesc mult pentru reaspuns.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Daca nu vrea sa se miste, aplica-i metoda cu surubelnita dar prin bataie.Pune capatul plat intre geam si culisa iar la celalat capat aplica-i lovituri de ciocat, in rest aceiasi metoda
This post has been edited by Dyda: 5 Jul 2005, 10:13 |
-------------------- Kox
|
|
manea78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 October 04 ![]() |
incearcă sa bagi în apă culisa si sa mai incerci asa
dacanici așa nu vrea riscăte și bate mai tare ori...ori... spor și baftă |
--------------------
DACIA1310
AUTOTURISN
- CS44MAN Dacia-i Dacie, CINE ARE S-O PASTREZE
|
|
raptordivx |
![]()
|
Daca o merge bine daca nu .. nu. Dar acum intrebarea ce ma framanta pe mine atat de tare este: cum Dumnezeu a fost mutata si de ce ? Boul ala dinaintea mea cum dreaq nu deschidea niciodata geamul? Eu cand am luat-o mi-a spus ca el crede ca e stricata macaraua. Aia n-are nici pe dreaq. M-am mai uitat si la alte geamuri toate au culisa mai in fata.A mea e mai in spate CUM SI DE CE n-am sa inteleg niciodata. Puteti inchide topicul .. doar daca nu mai stie si altcineva vreo metoda de scos aia de acolo. Va multumesc mult.
This post has been edited by raptordivx: 5 Jul 2005, 14:28 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am si eu o problema cu macarau de la geamu drept pe sapte macarau se ridica dar cam raman 3milimentri pana la garnitura deci geamu nu se inchide!cum pot rezolva problema????
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
raptordivx |
![]()
|
In primul rand desfaci macaraua si verifici daca mai ai dintii intregi si daca calca bine unii pe altii.Apoi verifici la rece fara geam cata cursa are si ce o opreste sa urce pana sus, verifici si culisa cu o surubelnita pe toata lungimea ei sa vezi daca ai sau nu mizerii ce impiedica urcarea geamului. Pui la loc ungi cu vaselina si o sa vezi ca geamul se inchide complet. Ar mai fi o varianta cu urcarea macaralei mai sus dar trebuie date alte gauri in tabla usii. E mai greu.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:40 |