[VAND] Renault Megane, VAND Renault Megane
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault Megane, VAND Renault Megane
DragosDLN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 September 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) dragosdln1.jpg ( Size: 178.66k ) Number of downloads: 487 dragosdln2.jpg ( Size: 144.86k ) Number of downloads: 520 |
||
--------------------
Renault
Megane
2004
- B13DLN
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Esti sigur ca este Euro 4 ?
This post has been edited by espacern: 18 Sep 2011, 20:16 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
2 observatii a si eu:
1. avem sectiune dedicata pentru partea de bursa 2. eu nu stiu sa existe full option la Megane. ar fi util daca ai preciza versiunea de echipare si eventual ce optionale exista peste acea versiune. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DragosDLN |
![]()
|
1. Masina este euro 4.
2. Nu stiu sa-ti spun exact acum versiunea, e tatal meu cu ea la tara, voi raspunde la intrebare la finalul saptamanii pentru ca nu vreau sa vorbesc aiurea, dar cand am cumparat-o in 2004 de la reprezentanta Renault m-a costat 22.000 Euro. 3. Ce scrie in anunt aia are pe ea. 3. Mi-am dat seama ca am postat gresit dupa. Imi cer scuze ca am postat unde nu trebuie. |
--------------------
Renault
Megane
2004
- B13DLN
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Pare cam ciudat ca ai nr de inmatriculare cu steagul UE si nu al Romaniei...e totusi din 2004, nu?
Ai putea sa faci o poza cu butonul de ESP mai de aproape? Merci... This post has been edited by dansora: 19 Sep 2011, 16:53 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si tu acum. Poate si-a schimbat omul domiciliul si a schimbat numerele, astea le mai lamuresti si la fata locului sau la telefon.
Apropo de fata locului, o locatie ar fi binevenita de furnizat ca informatie. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DragosDLN |
![]()
|
Cum am spus si mai sus : cum se intoarce tatal meu cu masina de la tara ( la final de saptamana ) voi pune poza cu butonul ESP si cu versiunea de echipare a masinii. Locatie : Bucuresti.
Imi cer scuze ca nu pot furniza aceste informatii mai rapid de finalul saptamanii. |
--------------------
Renault
Megane
2004
- B13DLN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:01 |