Live8, ce parere aveti
![]() ![]() ![]() |
Live8, ce parere aveti
Igorrr |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B 95 MUB
|
|||
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
live8 este inspirat dupa Live Aid care a fost in 95 cand s-au strans $100 milioane pentru sprijinirea Africii in scopuri umanitare.
Ma bucur ca se intampla din nou asa ceva dar sincer eu cred ca putin le va pasa liderilor lumii ca la Edinburgh vor veni cateva zeci de mii de oameni cu milioane de semnaturi (printre care si a mea ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
cabanos ticalos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 June 05 ![]() |
Pai e un prilej grozav de reclama in primul rand.
Cred ca saracu' Bono moare de suferinta cand se da jos din limuzina privata sa urce in avionul cu reactie tot privat imbracat in hainele lui de firma care costa cam cat mancarea unui sat african pe un an... Supercool... ce ne pasa de oamenii sarmani... cate face marketingul pentru noi. Oare de ce Adrian Copilu' Minune nu ii ajuta asa pe ai lui? Ar putea fi rector la Academia de Ciordeala Adanca... Discriminarea ucide vise... |
--------------------
El Camino
El Camino
- El Camino
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-i considera chiar asa malefici cu reclamele lor. Bono este cunoscut pentru activitatile sale in scopuri caritabile.
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Ma scuzati ca ma bag si eu dar Live Aid a fost tinut pe 13 Iulie 1985 ...
In Romania desi incepuse bine per total a fost o mare rusine ... transmisia a fost realizata probabil printr-un satelit rusesc SH ca mai mult a stat decat a transmis ... habarnistii care au comentat din partea TV kklumea si City FM au fost de toata jena ... nu recunosteau formatii ce sa mai zic de titlurile melodiilor ... habar nu aveau programul (culmea a fost ca la un moment dat au inceput sa faca pariuri unde se va da legatura ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu m-am crizat la urmatorul comentariu:
"Acum incepe urmatoarea melodie" AM facut pariu ca la final o sa zica "acum s-a terminat urmatoarea melodie da' incepe alta!" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Fire |
![]()
|
ma scuzi...85, ai dreptate, nu am retinut bine anii.
Dar lasa K-Lumea si City FM. Te poti uita linistit pe posturile MTV (sunt vreo 4) + VH1 daca vrei sa scapi de habarnisti. |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai ati uitat celebra "Ui ar za uarld ui ar za pipal"?? cu megastaretu?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
hai ma asarbane ca asta a fost de vara ... nu ai prins-o pe aia cand se rugau pe post de aia din regie sa bage reclamele mai incolo "căcânta" Velvet Revolver ... a fost durere mai ales ca la un moment dat se si schimbau "că obosiseră" si voi spuneati ca oamenii ca ei au mintea odihnita ... ete ca nu e asa ...
![]() @ fire Nu am putut sa ma uit pe MTV sau VH1 pentru ca acest mega concert a fost transmis in Rom numai de Atomic si la radio de City FM ... tu nu stiai ??? This post has been edited by luxcor: 4 Jul 2005, 12:18 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca concertele Live8 ("aruncati saracia in istorie" - ha!) s-au organizat cam in pripa ca sa "prinda" reuniunea mai-marilor lumii - G8, care se tine miercurea asta in Scotia.
Despre Africa stim (se stie) foarte putin. Ceea ce Vestul stie este mitul (autoindus) al superioritatii de sine in virtutea caruia Occidentalii isi aroga monopolul in materie de concepte despre progres si dezvoltare. Pe cale de consecinta, Africa (dar oare numai Africa?) este o rana pe "epiderma" Terrei. Ceea ce Vestul uita insa este ca G8 polueaza flagrant exact aceeasi Terra si, pe cale de consecinta, reprezinta o rana pe constiinta acestei lumi! |
-------------------- |
|
Fire |
![]()
|
da, dar prin prezenta acestei manifestatii, se doreste accentuarea/aprofundarea dezbaterilor pe tema saraciei in africa.
@luxcor Concertele se tin in vreo 8 locatii, eu la VH1 am vazut la Paris o parte din concertul care se tinea acolo |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Foarte buna initiativa. Pe cand o serie de concerte cu tema "Izgoniti raceala si gripa de pe pamant"?
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Igorrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(Fire @ 4 Jul 2005, 11:51) live8 este inspirat dupa Live Aid care a fost in 95 cand s-au strans $100 milioane pentru sprijinirea Africii in scopuri umanitare. Ma bucur ca se intampla din nou asa ceva dar sincer eu cred ca putin le va pasa liderilor lumii ca la Edinburgh vor veni cateva zeci de mii de oameni cu milioane de semnaturi (printre care si a mea ![]() Poate "s-a inspirat" nu e cel mai bun termen. Ambele evenimente au fost initiate de acelasi om: Bob Geldof (printre altele, tipul - intre timp ajuns Sir - a fost actorul principal in filmul The Wall, a celor de la Pink Floyd). Reteta a fost intr-advar aceeasi, pentru ca toti, de la Madona la Paul McCartney au cantat gratis, insa s-au vandut bilete. Au fost 9 locatii, caci la cele 8 initiale s-a adaugat Moscova. Din cate am inteles, Tatoo n-au cantat (pentru cine este interesat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B 95 MUB
|
|
Fire |
![]()
|
ma scuzi, eu nu ma nascusem cand a fost live aid-ul din 85 deci prea multe informatii nu cunosc despre acel eveniment decat ce am citit si eu pe http://www.live8live.com/
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
pacat de niste chestii penibile gen Elton John, reggae la Toronto si Will Smith pe post de host in Philadelphia. Francezii au fost niste prabusiti jalnici ai de steaua lor, Cerbul de Aur anii 80.
in rest de initiativa n-am prea multe de zis, decat ca mi s-a parut foarte a la don Quijote. ah...si delicioasa faza cu Bill Gates, am ramas fundamental perplex, mai sa regurgitez sarmalele, si trec chestia asta la marile curiozitati ale lumii (un chinez cel mai inalt jucator in NBA s.a.m.d.) AOL inca mai transmite reluari - in spiritul emisiunilor de mare angajament "Daca doriti sa revedeti...". La plus-uri: Dave Mathews Band, Audioslave, Travis, Stereophonics si...nu mai tin minte - eh da, asta a meritat. Si sa ma intelegeti bine cand zic urmatoarea chestie: mi-a placut U2, mi-a placut Bono da' m-am lecuit acu' ceva vreme. R.E.M. la fel. Senzatia aia persistenta de "stiti, noi de fapt n-avem absolut nimic de zis, da' daca tot ne-am strans aicea 'ai sa va cantam ceva..." una peste alta ramane cel mai mare eveniment de genul lui, sa fim sanatosi sa mai apucam si altele, poate ceva mai in legile fizicii si naturii, nu asa cu Jay Z urmat de Def Leppard. This post has been edited by Lolek: 4 Jul 2005, 22:26 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai mie mi-a placut ideea, in principiu imi pare bine ca cineva face ceva gratis...daca era sa vanda bilete....s-ar fi strans mai putin oameni, dar mai multi bani....ideea a fost, hai sa aratam ca se poate.
pe de lata parte e o buna eschiva a G8....militantii antiglobalizare au fost scosi de pe scena publica 2 zile...acuuu, ia hai sa vorbim de Africa....ca de CO2 si Kyoto, ne e frica. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(mil @ 4 Jul 2005, 22:32) pe de lata parte e o buna eschiva a G8....militantii antiglobalizare au fost scosi de pe scena publica 2 zile...acuuu, ia hai sa vorbim de Africa....ca de CO2 si Kyoto, ne e frica. aaa...Kyoto? ce-i cu Kyoto? (iar n-am prea cetit in ultima vreme) ideea n-a fost deloc rea, prin amploarea fenomenului - chiar mi se parea utopic o chestie de genul asta - ei uite ca nu e. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare cel mai ipocrit eveniment al anului. De pilda uite cum ne strangem noi francezii in cerc si cerem sa fie bine pe pamant, si pe de alta parte ii scuipam in gura pe aia mai sarmani din europa ca ne iau noua joburile bune de instalator chiuveta. Sa adopte fiecare cate un somalez si gata, am rezolvat problema.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Lolek |
![]()
|
![]() ma ashu, cum zicea si Bill Gates la concert: daca ai o problema si aduci resurse se poate rezolva problema. ideea e asa: concertele fiind gratis, inseamna ca nu s-au adus resurse deci nu e vorba de vreo problema. da' e misto s-o vezi pe Axelle Red rosie. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E prima data in 5 luni cand imi pare rau ca nu mai prind Tv K-lumea. Macar am reusit sa vad ceva pe net...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:24 |