Romtelecom IPTV, Televiziunea prin internet nu va mai fi gratis
![]() ![]() ![]() |
Romtelecom IPTV, Televiziunea prin internet nu va mai fi gratis
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) receiver_hdi_mare_1.jpg ( Size: 15.5k ) Number of downloads: 284 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 19 Sep 2011, 22:16) Link E de autohtoni, sa dea dracu'!Am fost la idioti acum 2 saptamani sa ii intreb legat de acest aspect si doamna de acolo imi spune ca nu e adevarat. Ca la ei nici nu figurez ca am acest serviciu si nici acele "receptoare" sau nu situ cum sa le spun. Le aveam la mine si i le-am aratat doamnei si a ramas mirata. ![]() Doamna mi-a garantat ca nu se va intampla si ca va trimite o echipa acasa sa mi le ridice. Fix putza. Nu a venit nimeni si in aceasta seara vad pe factura ca mi-a venit sa platesc pe 2 luni acest abonament, cate 20 de lei, in total 40 si ceva de lei. Am ramas prost cand am vazut. Maine va fi show la ghiseul lor. Mai este cineva in aceasta situatie? Cum vedeti voi rezolvarea acestei probleme? ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 19 Sep 2011, 22:16) Plimbatul la ghiseu, ca opinie personala, nu ajuta foarte mult la iesitul din starea in care s-a ramas. Ghiseul presupune vorba. Problema e ca doar scripta manet. Asta ca opinie personala, a unui cetatean care a avut discutii cu romtelecomul in ultimii 4 ani cate nu cred ca a avut tot blocul la un loc de cand a fost construit. La aia trebuie trimis ceva scris: mail si, preferabil obligatoriu, asezonat un fax cu acelasi continut. Mailul se trimite la 1930_relatiiclienti@romtelecom.ro , iar faxul la 021/9255. Eu as zice ceva de genul: "Subsemnatul..., titular al contractului de ip tv .... aferent numarului de telefon fix ...., am constatat in data de, consultand factura, ca ati trecut in aceasta suma de ... reprezentatnd abonament IPTV. Cum in conformitate cu prevederile contractului pe care l-am incheiat cu dvs. IPTV nu presupune plati suplimentare, fac opozitie fata de aceasta suma din factura. De asemena mentionez ca nu am luat la cunostinta pana acum de faptul ca vreti sa modificati prevederile contractuale si nici nu mi-am dat acordul pentru astfel de modificari. Drept urmare, conform prevederilor contractuale, in urma modificarii unilaterale de catre dvs. acestor prevederi, reziliez contractul de IPTV fara plata de penalitati. Urmeaza sa va predau echipamentul aflat in custodia mea" Dupa care la ghiseu cu echipamentul si nu plec de acolo pana nu fac proces verbal de predare primire echipament. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iei si clestele de scos dinti la tine si clampani din el sugestiv.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:11 |