[CUMPAR] panglica AirBag sofer, pt renault clio 2
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] panglica AirBag sofer, pt renault clio 2
cliones |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 22 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2
2001
- TM 77
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
150 de lei, inlocuita de pe masina mea in urma unui upgrade.
[attachmentid=1627752681] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cliones |
![]()
|
multumesc dar este peste bugetul meu ... asa am gasit la 250 ron tot blocul de lumini plus panglici. daca doriti sa mai discutam la pret va astept cu mare drag la o oferta mai buna... va reamintesc ca sunt interesat doar de panglica.
|
--------------------
renault
clio 2
2001
- TM 77
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La clio, datorita constructiei infasurarii volan (piesa din poza) pamblica nu e reparabila. Si pana la proba contrarie voi sustine acest aspect.
Baiatul care inlocuieste pamblici s-a orientat catre megane, in acest caz operatiunea e posibila si pretul e de 150 de lei. Revenind la subiectul nostru, eu zic ca e mai avantajos sa cumperi DOAR lucrul care-ti trebuie si neumblat in el cu 150 de lei decat de la un dezmembrator care baga pe gat si manetele (piese de care nu ai nevoie) cu 250 de lei. Eu zic sa te grabesti ca nu se stie daca mai prinzi o asa oferta! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cliones |
![]()
|
multumesc pt oferta, dar daca sunteti hotarat sa o vinde-ti la pretul de 100 ron, o iau cu placere... vremuri grele:/
|
--------------------
renault
clio 2
2001
- TM 77
|
|
hellcat |
![]()
|
Asa e, se invarte roata la masina si fara airbag functional, 150 de lei ramane.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
ionutharaga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 September 11 ![]() |
Il cumpar eu cu cea mai mare placere ,masina mea tanjeste de jumatate de an dupa aceasta spirala
![]() Ps. v-am trimis numarr de telefon pe adresa de mail This post has been edited by ionutharaga: 29 Sep 2011, 23:04 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:35 |