Problema scaun sofer
![]() ![]() ![]() |
Problema scaun sofer
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
da e la fel ca la solentza cu 4 suruburi ,si da scaunele de solentza merg perfect
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai 4 suruburi, cate doua pe fiecare parte. Un surub in fata si unul in spatele sinei. Ai nevoie de imbus.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
mai nou are si un scartait ingrozitor cand stai pe el...ce porcariiii!!!!!!!!!!!!!!!!
la nici un magazin nu gasesti scaune:)). |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si eu ma gandesc serios sa pun alte scaune. Astea ale ei se misca in toate partile si sunt ingrozitoare la drum lung. Si s-a cam tocit si buretele si se simt spitele din el.
Chiar merg la fix cele de solenza? Ma gandesc ca alea sunt mai adunate si daca se mai si potrivesc la prinderi, ar fi o alegere buna si fara batai de cap. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
maskatu scaunele de solentza merg perfect cel putin alea de fata,dar si cu cateva modificari ai pune si bancheta de spate si sunt si mai comode decat cele de supernova parerea mea.
This post has been edited by donlucyan: 13 Oct 2011, 19:06 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
Din cate imi aduc aminte ( am mai mers cu solenza), are scaunele ceva mai bune adica nu se misca de pe sina cum fac astea de super nova.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adi_sav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 October 06 ![]() |
Apropo de scaunul soferului, a trebuit sa dau masina unei persoane mai mici de inaltime, care nu a ajuns la pedale ca lumea nici cu scaunul dat la maxim in față. Daca demontez scaunul, pot oare sa reglez cumva pozitia lui? M-ar interesa sa mai castig cativa centimetri in față, chiar dacă nu va mai merge asa de mult in spate.
Mentionez ca fata căreia i-am dat mașina era perfect normală, nu e vorba de o persoană pitică, cu nevoi speciale, am văzut fete chiar și mai mici, cu ele cum rămâne, se poate adapta mașina sau nu? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:28 |