problema, a curs o solutie lichida sub volan
![]() ![]() ![]() |
problema, a curs o solutie lichida sub volan
culturism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Din semnatura vad ca ai bord CN deci va trebui sa te uiti sub bord la radiatoru de caldura,desfaci partea de jos de la aeroterma,la furtunele ce intra in radiatoru din bord te poti uit prin dreapta sub bord daca dai cutia de acte jos,daca e de la furtune ai noroc daca nu desfaci partea de jos de la aeroterma si vezi radiatoru aici ai mai mult de munca si o pozitie nasoala,bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
culturism |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
ms pt sfat, eu am crezut ca trebuie sa desfac tabla dintre capota si parbriz ca sa ajung la radiatorul de caldura
|
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
radioatorul de caldura ?
![]() |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
claudyu89:tu ai bord CN ?la bord cn ai doar aeroterma care are radiatoru in ea ,la celelalte borduri ar radiatoru afara si ventilatoru innauntru deci ajungi usor la ventilator la cele fara bord CN
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:29 |