instalatie gpl ieftina, in iasi
![]() ![]() ![]() |
instalatie gpl ieftina, in iasi
road_menace |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 04 From: Iashington ![]() |
|
||
--------------------
OLTCIT
12 TRS
1989
- IS 55 BIO ...daca nu poti fi cel dintai incearca sa fii primu`...
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In ...Metro? ca am impresia ca este si la promotie (vreo 9 mil.)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Metro!
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
road_menace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 04 From: Iashington ![]() |
am vazut oferta metro, dar la metro iasi nu se asigura montajul (din cate am inteles eu), deci ce castigi pe mere dai pe pere.
|
--------------------
OLTCIT
12 TRS
1989
- IS 55 BIO ...daca nu poti fi cel dintai incearca sa fii primu`...
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Stiam si eu ca acum ceva timp erau instalatii gpl la metro si aveau si montajul inclus in pret.Erau niste instalatii facute in italia parca, sau erau marci italiene.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
confundati montajul din Praktiker cu cel din Metro
![]() Pentru mine, o instalatie ieftina e una second, dar nu te-as sfatui... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pina acum ceva timp instalatiile de la Metro Iasi, aveau asigurat montajul la YV Pacurari. Acum nu stiu daca mai au contractul, dar poti incerca si la COMAT (fostul BJATM) ca aveau si acolo instalatii si faceau si montajul.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Posibil; o fi vreo oferta locala la Metro. Road Menace, ask for it! Cred ca si intr-o revista de publicitate poti afla detalii.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
zatarra9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 February 08 ![]() |
mais tie cineva unde se pot pune instalatii gpl in iasi in afara de comat si YV??? mersi.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- vs02hmc
|
|
ovidius max |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 21 December 07 From: Iasi ![]() |
Mai este un atelier langa o spalatorie de pe strada (nu stiu cum se cheama) care uneste intersectia Bucsinescu de statia Padurii (Cum vii de la Petrom Bas Ceaus si treci de intersectie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
vladpascaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 October 07 ![]() |
am inteles ca ar mai fi la bacau o firma care monteaza instalatii gpl(nu cred ca distanta ar fi o problema) la un pret bun aprox 8 mil. mai grav e cand ai o defectiune...ce faci mergi pana la bacau?
deci totusi mai exista alt loc in iasi unde se poate monta gpl decat cele mai sus mentionate? |
--------------------
dacia
logan
2006 1.5dci
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pretul este important la o instalatie GPL, care oricum se amortizeaza rapid, ci calitatea ei. In 50.000 km nu am avut probleme.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am vazut si cu 680lei instalatie gpl.dar de banii aia mai bine faci ceva la masina:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sofer pe Ambulanta Dacia 1310 S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 08 ![]() |
Totusi nu m-as risca sa pun instalatie de GPL,la Dacia.Am auzit ca riscu de explozie este mai sporit la o instalatie GPL,decat la un motor clasic pe benzina sau motorina.Poate confirma cineva acest lucru,eu lam auzit sub forma de zvon.
|
--------------------
Dacia 1310
Autoturism Dacia 1310 tip autosanitara
1986
- B-65-AMB
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce zici tu ? o dacie mai repede ia foc de la instalatia electrica
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai vrei sa pui GPL pe ambulanta?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Sofer pe Ambulanta Dacia 1310 S |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 08 ![]() |
Nu vreau sa imi cumpar o Dacie si daca GPL nu prezinta riscuri si e mai economic de ce sa nu optez pentru asa ceva.
|
--------------------
Dacia 1310
Autoturism Dacia 1310 tip autosanitara
1986
- B-65-AMB
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
chestia cu riscul de a lua foc pe gpl e mai mare decat pe benzina e o fabulatie:
1 rezervorul-butelie de gpl e amlasta in spatele banchetei in portbagaj, prin urmare in urma unei loviri din spate intai se sparge rezervorul de benzina 2 butelia gpl este mult mai rezistenta la lovituri ( ma refer la materialul din care este confectionata), are o o supapa care opreste scurgerile de gaze in caz de avarie 3 nu in ultimul rand, punctul de aprindere al benzinei este mai mic decat al GPLului, adica benzina este mai usor inflamabila decat gpl-ul. deci daca este sa ia foc masina, se autoaprinde intai de la benzina!! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:31 |