DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Supernova 2002, IMPECABILA

gabyyy26
post 28 Oct 2011, 19:45
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

Masina absolut Impecabila UNIC PROPIETAR ,ireprosabil tehnic si estetic kilometrii ABSOLUT REALI ,acept test la orice reprezentanta,masina de pensionar si nefumator tinuta la garaj se vinde pt. ca sa achizitionat o masina mai noua ,masina cu reviziile si actele la zii tot ce trebuie achizitionat la ea este DOAR un rand de cauciucuri de iarna in rest nimic pt. ca masina este IMPECABILA.Masina a fost folosita doar pt. drumuri de vacanta in tara. Anuntul este pt. un vecin de al meu care este pensionar si nu stie mai nimic cu calculatorul.
KM REALI 97000
PRET 1400 eur neg
tel:0727457806

--------------------
Renault Megane 4, Megane3 2011,2018 - AG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shade4free
post 28 Oct 2011, 20:28
Post #2

Membru autentic

From: ......

--------------------
... scala ..... - ........
+
cristianrobert
post 28 Oct 2011, 21:47
Post #3

Membru autentic

From: bucuresti-berceni

miroase a samsar down.gif
http://www.reno.ro/-VAND-Opel-Astra-H-t193616.html

This post has been edited by cristianrobert: 28 Oct 2011, 21:56

--------------------
dacia solenza scala 2004 - b
+
Vlad24
post 28 Oct 2011, 21:56
Post #4

Membru incepator

In ultima poza se vede carenajul de plastic de la roata dreapta fata rosu.Masina a fost revopsita?

This post has been edited by Vlad24: 28 Oct 2011, 21:57

--------------------
Dacia Logan 2006/Laureat
+
nassicu
post 29 Oct 2011, 08:04
Post #5

Ie Recesiune ... .. .

pot sa-ti ofer 900 euro , dar sa o vad cum sta cu rugina

--------------------
Dacia super nova Dacia super nova 2002/clima - B 30 KEI
+
gabyyy26
post 29 Oct 2011, 14:17
Post #6

Membru autentic

Da intr-adevar eu ma ocup cu masini este vreo problema???
In al doilea rand masina nu este a mea este a unui vecin de-al meu care m-a rugat sa ii public anuntul, cine este intresat vine si vede masina si cu el sta de vb. in legatura cu pretul masini cu actele etc. eu ma ocup DOAR cu mediatizarea acestui anunt la rugamintea lui stiind ca am mai multa experienta decat el cu noua tehnologie (Calculatorul).
Cine este intresat vine si o vede si nu va regreta ce va gasi . Da masina a fost vopsita acum doi ani ,nu cred ca am spus in anunt ca nu a fost vopsita.
Propietarul este un pensionar si a vopsit-o integral pt. ca ii aparuse rugina la pasajele de la roti si a spus ca el nu sta cu o masina peticita asa ca a vopsit-o integral pt. ca are si o situatie financiara mai buna.Asa ca omul nu sta de negociat lasa din pret maxim contravaloarea unu set de roti, are toate cartile de la masina,reviziile au fost facute NUMAI la reprezentanta unde a si vopsit-o distributie schimbata la 60000 km ,o planetara si mecanica a fost schimbate la masina asta, cu riscul de a ma repeta spun ca masina este IMPECABILA asa ca nu mai veniti cu preturi de 900 de eur ca nu e loc.La banii astia cumperi Supernova sau Solenza galbena nu o masina ireprosabila cu unic propietar(un singur propietar pe carte).

--------------------
+
shade4free
post 29 Oct 2011, 20:01
Post #7

Membru autentic

nu are nimeni o problema cu tine
dar tu ne jignesti inteligenta
masina impecabila din 2002?
dar o masina noua cum este?
folosita doar in concediu? la o suta de mii de km?
si in rest a mers cu bicicleta
spuneai de culoare galbena?
in baile herculane taxiurile sunt rosii
unic proprietar,hai ma lasa-o,iti scot carte cand vrei tu si nu ma ocup cu masini
si iti mai pot spune,dar ma opresc aici

--------------------
+
gabyyy26
post 30 Oct 2011, 10:20
Post #8

Membru autentic

Daca ai avea inteligenta cel putin te-ai abtine de la comentarii inutile fara sa vezi masina.
1. masina este din punctul meu de vedere impecabila pt.anul 2002 si fata de Supernovele din acel an, si crede-ma am vazut masini mai multe decat ti-ai fi dorit tu vreodata sa vezi.
2 Nu baga in ecuatie masini noi aici vb. de masini folosite(in cazul in care nu ti-ai dat seama)
3. Daca tu te plimbi doar in jurul casei cu masina normal ca ti se par multi in aproape 10 ani ia fa tu un drum CT-Timisoara (bineiteles daca stii pe unde se iese din orasul tau pt. ca altfel risti sa te invarti in cerc si ajungi la Cazinoul din Constanta si dupa, te lauzi ca ai ajuns la Casa Poporului in Bucuresti ) si dupa acea sa vezi ce putini km ti se par.Sunt in jur de 1600 km dus-intors.
4. Da culoare la taxiuri este stabilita de consiliul local asa ca difera de la oras la oras ,asa cum a fost in Brasov culoarea alba.Eu m-am referit la galben ca este predominant si apropo incearca sa vinzi o masina galbena sa vezi cum e .
5.Orcine poate scoate o noua carte ca unic propietar nu te contrazic costa doar 40 ron,dar daca ai fi vazut macar una nu ai fi vorbit pt. ca cine stie isi va da seama ca nu este originalul pt. ca pe ea scrie DUPLICAT la SERIA vechii carti si daca vrei poti afla si cati propietari au fost pe vechia carte.

Asa ca abtinete de la astfel de comentarii ca nu e locul unde sa comentezi.

--------------------
+
shade4free
post 30 Oct 2011, 14:30
Post #9

Membru autentic

QUOTE(gabyyy26 @ 30 Oct 2011, 10:20)
Daca ai avea inteligenta cel putin te-ai abtine de la comentarii inutile fara sa vezi masina.
1. masina este din punctul meu de vedere impecabila pt.anul 2002 si fata de Supernovele din  acel an, si crede-ma am vazut masini mai multe decat ti-ai fi dorit tu vreodata sa vezi.
2 Nu baga in ecuatie masini noi aici vb. de masini folosite(in cazul in care nu ti-ai dat seama)
3. Daca tu te plimbi doar in jurul casei cu masina normal ca ti se par multi in aproape 10 ani ia fa tu un drum CT-Timisoara (bineiteles daca stii pe unde se iese din orasul tau pt. ca altfel risti sa te invarti in cerc si ajungi la Cazinoul din Constanta si dupa, te lauzi ca ai ajuns la Casa Poporului in Bucuresti ) si dupa acea sa vezi ce putini km ti se par.Sunt in jur de 1600 km dus-intors.
4. Da culoare la taxiuri este stabilita de consiliul local asa ca difera de la oras la oras ,asa cum a fost in Brasov culoarea alba.Eu m-am referit la galben ca este predominant si apropo incearca sa vinzi o masina galbena sa vezi cum e .
5.Orcine poate scoate o noua carte ca unic propietar nu te contrazic costa doar 40 ron,dar daca ai fi vazut macar una nu ai fi vorbit pt. ca cine stie isi va da seama ca nu este originalul pt. ca pe ea scrie DUPLICAT la SERIA vechii carti si daca vrei poti afla si cati propietari au fost pe vechia carte.

Asa ca abtinete de la astfel de comentarii ca nu e  locul unde sa comentezi.
*

mai samsarele,,daca din punctul tau de vedere masina este impecabila,ai un punt de vedere foarte prost,este revopsita,,deci sub, poate sa fie orice,asa ca lasa-ne frate.
si nu iti da cu parerea la cat conduc eu,asa pentru tine, cu toata ca nu meriti,eu detin o firma care se ocupa cu comercializare marmura,asa ca fratica,la fiecare luna jumate sunt in rusca montana,de acolo pana la timisoara nu este prea mult ,si din pitesti mai iau marmura de la niste baieti .
eu sunt mai prezent in pitesti decat esti tu la mare pe timp de vara,asa ca nu te mai da rotund ca ai sa faci poc
daca am si o solenza asta nu inseamna ca nu am si o alta masina cu mult peste cea de la statusul tau. Sincer, nu este lauda, dar prea nu am vazut eu masini multe si tu ai vazut,
si sa iti mai spun ceva de masina la banii aia se gaseste o supernova ingrijita cu aer conditionat,
Eu stiu ca tii cu dintii ca un caine de os ,sa iti iasa si tie pasenta poate pune cineva botul..Dar,suntem pe un forum cu dedicatie,ai sa pacalesti pe cineva,dar sunt sigur ca nu de aici
Hai sa fii iubit mai plimbaretule radmasa.gif
acum sa fii si tu inteligent si sa te abtii de la comentul meu, ca nu meriti sa fii bagat in seama,esti prea plin de tine, si chiar nu ai motiv

--------------------
+
gabyyy26
post 30 Oct 2011, 18:29
Post #10

Membru autentic

Da ai dreptate domnul patron ma scuzati ca am reusit sa va deranjez asa ca cel mai destept cedeaza .

--------------------
+
shade4free
post 30 Oct 2011, 19:20
Post #11

Membru autentic

QUOTE(gabyyy26 @ 30 Oct 2011, 18:29)
Da ai dreptate domnul patron ma scuzati ca am reusit sa va deranjez asa ca cel mai destept cedeaza .
*

nu te scuz ba tigane,de obicei eu nu atac persoana, dar tigani sunteti in targ, tigani sunteti si aici.Pe romaneste sunteti, pleava societatii
Si nu te mai da asa destept .,ca vad ca iti cam place sa te lauzi...te dai destept, dar in realitate esti un simplu sclav.
Sunt farte toleranat ,in general,dar tu esti nesimtit rau,asa ca am sa imi fac timp sa iti mai pun cate un coment de bine la masina vecinului,,ca doar,de ,nu este a ta, deci nu ai nici un interes ca mosul sa isi vanda epava
DESTEPTULE ,imi permit sa spun asta ca doar tu ai spus-o.
spor la vanzare tongue.gif

--------------------
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 13:10
Forum Renault