belea mare, belea mare
![]() ![]() ![]() |
belea mare, belea mare
agergeorgian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio r27
2008
- b94
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Peretii aia cred ca sunt pentru protectie, sa nu picure apa pe difuzor. Nu te apuca sa iti modifici aiurea masina, ia-ti difuzoarele potrivite.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
agergeorgian |
![]()
|
asa arata interiorul spatiului unde trebuie sa montez boxa. Ceea ce am incercuit cu rosu ma gandeam sa tai si sa pun suruburile pentru boxa noua unde am incercuit cu albastru. E adevarat ca daca vreau sa se auda mai bine, boxa trebuie sa aiba mai mult spatiu? influenteaza cu ceva ca e aproape boxa de spatiul ala pe care vreau sa il tai sau nu? Intreb asta pentru ca mi se pare ca nu se aude tare si nu stiu de ce?!?!!?!!
Attached thumbnail(s) IMAG1385.jpg ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 465 IMAG1388.jpg ( Size: 1021.65k ) Number of downloads: 517 |
--------------------
renault
clio r27
2008
- b94
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Amplificator ai?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
agergeorgian |
![]()
|
nu inca... de ce?
|
--------------------
renault
clio r27
2008
- b94
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Daca nu ai amplificator se explica faptul ca nu se aud tare, difuzoarele pe care le-ai luat au 125 W RMS si HU-ul scoate undeva la 17 W RMS.
Difuzoarele pe 17 cm se aud mult mai bine decat unele de 13 cm, ai un mid bass mai bun ... poti sa pui niste inele MDF si montezi difuzoarele pe 17 cm dar totusi trebuie sa tai din plasticul acela marcat de tine. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
agergeorgian |
![]()
|
Mi-am luat si un casetofon Alpine cde 114 bt si mi se pare ca boxa de 13 se aude mai tare decat asta de 16.5... de ce oare? Dar daca nu cumpar inel din ala si prind suruburile in plasticul ala in locurile unde am marcat eu cu albastru o fi bine?
|
--------------------
renault
clio r27
2008
- b94
|
|
4x4 |
![]()
|
Imagineaza-ti ca ai o baterie de 9v. O pui la un motor de 9v si apoi la unul de 12v. Care motor crezi ca se va invarti mai tare? Ce de 9v desigur. Tie iti trebuie o "baterie" mai tare, deci daca vrei boxe pe 17 ia un amplificator, ai sa fii uluit.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
agergeorgian |
![]()
|
bine... asta am inteles... dar in legatura cu montajul?
|
--------------------
renault
clio r27
2008
- b94
|
|
4x4 |
![]()
|
Faci cum crezi tu ca iese mai bine, nu ai nevoie de protectia aia pentru difuzor, nu are sa curga un torent de apa pe el, si oricum membrana aia rezista ok la umezeala.
Vezi doar sa fie bine fixat (sa nu vibreze), sa nu loveasaca cu magnetul in ceva (fa o proba cu geamul coborat), si sa fie estetic ![]() Ai grija cum legi firele, + la + si - la -, difuzorul va merge oricum, dar are sa se auda ciudat. Iar daca legi unul bine si celalt rau are sa se auda tare aiurea ![]() Ca sa vezi daca il legi bine, uita-te in manulul de la casetofonul tau si vezi cum e polaritea pe cablul de iesire, iar la difuzor, daca nu ai marcaje, iei o baterie AAA, si o conectezi, daca cand face contact, membrana iese in afara inseamna ca ai nimerit + la + si minus la minus. La ce difuzoare ai luat, iti trebuie un amplificator, asta e si motivul principal pentru care se aud fara vlaga. This post has been edited by 4x4: 7 Nov 2011, 15:07 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
agergeorgian ca sa nu te complici sa decupezi ceva prin masina dute si schimbale cu unele de 13 daca poti si vezi sa aiba maxim 50 rms daca nu folosesti un amplificator.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:37 |