Speed really kills, Daca ai probleme cu inima nu deschide !
![]() ![]() ![]() |
Speed really kills, Daca ai probleme cu inima nu deschide !
Deviltry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 280kmh0.jpg ( Size: 76k ) Number of downloads: 431 280kmh1.jpg ( Size: 88.19k ) Number of downloads: 439 280kmh2.jpg ( Size: 280.55k ) Number of downloads: 591 280kmh3.jpg ( Size: 282.01k ) Number of downloads: 642 |
||
--------------------
OPEL
J96 / Vectra B, 1.6
- Metalic jungle green Honda Accord Sedan CU2 MY2009 2.4 A/T Volcano Grey
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aia e motocicleta
![]() si avea 280km/h . si noi sa o lasam mai usor ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Oricum ca motociclist trebuie sa ai o anumita parte de nebunie sa mergi cu astfel de viteze. Insa sper ca macar aceasta nebunie sa fie cat mai mica si sa gandesti inainte de a da in jos maneta ( impropriu spus) de acceleratie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
teribil....chiar merita sa risti asa ceva pentru un pic de bravada?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
INCREDIBIL... unde sunt motociclistii nostrii bravi sa vada???
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei discuta aici:
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=22620 Pozele au avut si un efect benefic: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=22489 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
La noi chiar acum o saptamana a murit un tanar de 20 ani ( Dumnezeu sa-l ierte ) , in accident de motocicleta , chiar pe Cheile Armenisului ( intre Caransebes si Baile-Herculane) , l-am cunoscut , un baiat calm dar cand se urca pe motocicleta nu-l mai recunosteai , culmea era ca nici nu avea permis .
Chiar acum inainte de a intra pe forum , sa-i fi vazut pe baieti cu motocicletele cum goneau pe strazile de la noi din oras , fara casca , si sa fi vazut copilasi ( cu scutere)care-i admirau , si vorbeau intre ei , "sa vezi cand ajung mare , sa ma vedeti cum merg pe o roata ". |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- CS-05-FUB
2005 / Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Era sa-l rup pe unu cu motorul acum cateva zile.
Maaaare sahist. Numai ca eu nu joc sah deloc. Si venea animalul cu suta plus la ora din spate, ghici cum? Fara far aprins ca i se consuma becu' si se baga, pe langa toti, bineinteles fara sa semnalizeze, ca i se consuma si becu' ala Ce conteaza ca ala cu conserva semnaliza deja si incepuse sa se bage in depasire,da-l in ...... io am motor, ma urasc conservarii, ni se baga in fata, vor sa ne omoare, sa ne arate ca ei sunt sefii! Si costum de protectie pantaloni de carpa, tricou si papuci. Si numar lipsa, ca vi-l dadeam aici, sa-l fac de ras. 100+ in oras pe motor e nebunie curata. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare are limita lui, unii merg mai repede, altii mai incet.
Nu stiu de ce m-am antrenat in polemica asta. Nu viteza ucide, ci viteza neadaptata : conditiilor de drum, starii tehnice ale vehiculului cu care se ruleaza, a experientei celui care-l conduce. Se poate muri si la 40 km/h intr-un accident frontal. Toata treaba e de atentie si de Dumnezeu. Cand e sa-ti sune ceasul poti merge si pe jos, lesini si te dai cu capul de vreo bordura si dai ortu' popii. Eu cred in destin si in soarta, orice alt comentariu e de prisos. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pe mine au inceput sa ma calce pe nervi astia pe 2 roti. asta noapte prin buc pe fantani un ghertoi d`asta in papuci pe motor facea slalom printre masini cu o p**a de far aprns norocu lui ca eu chiar ma uit in oglnizi ca altfel acum il vedeati la stiri.
This post has been edited by steph: 23 Jul 2005, 13:50 |
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
oricum astia care sufera de viteza prin Bucuresti, n-au mai mult de 1-2 ani de cand s-au urcat pe motor...majoritatea incepatori...ce sa faci....asta e, sa se simta si ei bine, pacat ca fraierii isi rup aiurea cate o mana, un picior...
Nici drumurile nu sunt bune la noi...iei o groapa cu motoru la viteza mare...se alege prafu de tine si de motor E ceva la moda, femeile lesina cand ii vad, ei se mandresc si mai tare...daca le zici ca e periculos, au impresia ca ii invidiezi....si mie imi place viteza, dar nu cu aia, daca as avea un porsche, m-as duce cu el la 280 km/h....dar pe motor nu m-as urca... |
--------------------
-
-
-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut azi o masina facuta praf la un impact frontal cu o alta..sa va zic ca radiatorul ajunsese cam pe unde este schimbatorul de viteze???Practic era o masina fara bot ca sa zic asa.....In ambele masini au fost cate 2 oamnei in fata care au murit si in spate 2 copii mici care au supravietuit...4 vieti secerate si 2 copii ramasi orfani plus familii care-si plang copii pierduti....
Stateam si ma uitam si-mi imaginam ce masina trebuie sa fi avut ca sa supravietuiesti....in afara de un h2 sincer nu cred ca ai fi scapat ...asa ca speed really kills.... Ahh si masininile nu erau "jafuri" o toyota si un volswagen... |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Lexy...nu cred ca e vorba de speed kills, ci de depasire aiurea....la care cu regret va spun ca romanii sunt niste verze
-vrei sa depasesti pe x, x accelereaza in loc sa se dea si el mai in dreapta -altii intra in depasiri in care nu fac fata si cei de pe contransens sunt nevoiti chiar sa franeze Spre exemplu, acum vreo cateva zile ma duceam spre constanta, aveam in spate un Logan...2 adulti si un copil. Eu eram cu Dacia, aveam vreo 120, iar in fata mea mai era o masina, Loganu se trezeste sa ma depaseasca (probabil ca sa isi justifice diferentele dintre cele doua Dacii ) si se baga in depasire cand se apropia o curba... Ajunge in dreptul meu, cand din curba respectiva, pe contrasens apare un TIR, care sigur avea vreo 90. In momentul ala am pus eu frana si am iesit de pe strada cu rotile din dreapta, ca sa-i fac loc idiotului. A lasat-o mai moale, l-am facut prost din semne, si l-am depasit...pana la mare nu m-a mai ajuns, probabil ca s-a speriat. |
--------------------
-
-
-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Andu911..era vorba de un accident frontal unde viteza conteaza foarte mult..poate daca aveau 80 fiecare mai scapau...dar cand vitezele insumate fac mai mult de 200-250 cum sa mai scapi cu viata....asadar viteza ucide in orice circumstanta....
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andu911 @ 23 Jul 2005, 15:47) Spre exemplu, acum vreo cateva zile ma duceam spre constanta, aveam in spate un Logan...2 adulti si un copil. Eu eram cu Dacia, aveam vreo 120 ... Daca mi se permite si o opinie contrara, eu observ exact chestia inversa (cel putin pe unde am circulat eu ![]() Rog ca acest post sa fie considerat la fel de obiectiv ca si anteriorul; daca e nevoie de exemple concrete, promit sa fac o lista TOP20. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 23 Jul 2005, 17:14) Andu911..era vorba de un accident frontal unde viteza conteaza foarte mult..poate daca aveau 80 fiecare mai scapau...dar cand vitezele insumate fac mai mult de 200-250 cum sa mai scapi cu viata....asadar viteza ucide in orice circumstanta.... Lexy...tot n-ai inteles ce vroiam sa zic, ca sunt cazuri in care chiar daca mergi cu viteza legala mori, pe un drum national cu limita de 90km/h depasesti aiurea la 80 km/h, cand de pe contrasens vine altu tot cu 80 km/h....daca tu crezi ca la 160km/h mai scapa cineva intr-un impact frontal... ursul-alb: vad oameni cu bmw ca stau in spatele meu cand merg cu 120-130 care sunt constienti ca n-au de ce sa ma depaseasca, si vine unu cu Logan care isi risca viata lui si pe a familiei, doar ca sa se multumeasca de alegerea facuta... Acum o sa imi sara in cap toti cu Logan, desi eu vorbeam despre altceva, multi au trecut de la 1310 la Logan sau Cielo si au impresia ca ei conduc super masini, dar daca erau supermasini, nu mai era nevoie sa pun eu frana si sa ma dau la o parte ca sa poata ei sa faca o depasire ca lumea si sa nu-si imprastie creierii pe sosea... Ideea e ca daca respectivu avea un Carrera, sigur facea fata in depasirea respectiva... Parerea mea e ca mai dureaza pana o sa ne dam seama ca 1300 nu poate cat poate Loganu si nici Loganu sau Cielo nu pot cat poate BMW... This post has been edited by andu911: 23 Jul 2005, 17:54 |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am iesit o data in camp cu Lada1200 ca unul cu in Porsche a apreciat gresit distanta si viteza pentru depasire.
Concluzia pe care o trag eu ca un om "inteligent" ce sunt este ca posesorii de Porsche sunt niste inconstienti care risca viata lor si a familiei ca sa arate ce tari sunt masinile lor. Nu, andu ? Cine s-a bagat in depasire, masina sau soferul ? Cand dumnezeu vor intelegi unii ca nu conteaza masina, ci soferul ? Ca sunt oameni care ORICE masina ar conduce vor fi inconstienti. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
andu911 |
![]()
|
cosmine stii ca e vorba de sofer intotdeauna...dar mai conteaza si masina, nu pot eu sa depasesc la fel de repede cu 1300 cum poate unu cu loganu....
|
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
De acord. Dar noi vorbeam de cei care fac depasiri aiurea. ACEI soferi se vor risca si cu 1300, si Logan, si BMW si Porche. Riscuri tot isi vor asuma.
Un sofer normal nu isi va asuma riscul de a scoate in decor o masina sau de a o tampona frontal indiferent daca are sub fund o 1300 sau un Carrera. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
luat numarul si la politie.
scrie clar in lege ca nu ai voie sa te bagi pe contrasens in situatii din astea |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE(bertro @ 23 Jul 2005, 21:57) luat numarul si la politie. scrie clar in lege ca nu ai voie sa te bagi pe contrasens in situatii din astea He! He! Dar ce, te crezi în Germania? Unii nu vor înțelege niciodată că drumurile publice nu sînt nici piste de încercare, nici piste de raliuri sau de formula 1. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Andu911, era "Final destination". Oricum trecand de la filme in viata de zi cu zi e clar ca indiferent de ce ai face te expui unui risc. daca mergi cu masina risti, daca mergi pe jos risti, daca bagi ceva in priza risti samd. E cel putin ciudat sa afirmi ca poti face orice ca pana la urma totul tine de soarta. categoric tine si de asta. Ce vina aveau cei care s-au imbarcat in metrourile alea din Londra. Ce vina aveau cei din turnurile gemene. Ala clar a fost ghinion. Dar asta nu inseamna sa faci orice si sa mergi pe ideea ca daca se intampla asta e, dai vina pe soarta. Una e sa se intample si alta e sa-ti fortezi norocul cautand-o cu lumanarea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Unii conduc la limita, ca "ca la sah" . Din aceia, unii, cand gresesc: "Ce sa faci frate, soarta !". In 99,99999% (procent scos din burta) din cazuri pe sosele se moare din greseala cuiva. Unii si altii ar trebui sa constientizeze asta.
This post has been edited by cosmin_m: 24 Jul 2005, 20:07 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
iulian radu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 17 April 05 ![]() |
fratilor sunt multi viteji pe lumea asta.dar nu-i doresc respectivului sa aiba meseria mea!nu lucrez la morga!
dar de doua sau trei ori pe an trebuie sa iau parte la asemenea evenimente!L-as lua cu mine sa vad cum reactioneaza cand trebuie sa adune efectiv toate efectele personale ale victimelor!(mana,picior,bucati de creier) As vrea sa-l vad mai are curajul acela? Pozele!Simplu,te uiti si gata dar inrealitate cand simti izul acela de carne umana sfredelita..... te duci acasa si nu mai mananci cu zilele! Pe onoarea mea! Fratilor...mare-i gradina asta a domnului! |
--------------------
dacia logan
laureate 1,6 mpi
- SM 05 CDD
2005
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
iulian radu ne spui si cu ce te ocupi? unde lucrezi?
|
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
andu911 |
![]()
|
Bine, asa e cum zici tu, scuza-ma ca te-am contrazis, mai gresesc si eu, nu conteaza viteza, ca mori oricum...din accident, de batranete, de cancer...tot murim candva.
Ai perfecta dreptate. Maine imi cumpar un pistol si ma sinucid. |
--------------------
-
-
-
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Multi motociclisti sunt inconstienti asta ca sa nu zic idioti !Weekendul asta au trecut 3 in viteza depasind tot in timp ce pe celalalt sens de mers era coloana de masini pe DN1 B in zona Maneciu-Cheia .Nu stiu daca au ajuns teferi unde doreau sa ajunga , dar sincer, asemenea specimene te baga fie in pamant , fie in puscarie !Si eu merg cu viteza dar astia erau kamikaze nene !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 23:53 |