roti schimbate, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
roti schimbate, imbunatatiri
silviu_marian_2005 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- dj06why
|
|||
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Eu ma gandeam de mult sa pun fuzete de papuc in 5 prezoane la Dacia mea.Pe fatza nu este nici o problema, dar la puntea din spate nu am gasit inca solutia (exclus flansha ).Inca mai caut niste oale de punte in 5 prezoane sa mearga pe puntea de dacie.Stie vreo cineva de la ce tip de masina s-ar potrivi?
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
beast |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 July 05 ![]() |
incearca de la un papuc tractiune fata iei oalele sile pui pe tamburii de dacia break ca sunt mai mari
![]() |
--------------------
dacia
1310 ti
- is 01 gti
|
|
beast |
![]() ![]()
|
nu inteleg ratinamentul in a pune 5 prezoane dar jante de tabla de papuc incercati jante pe 14 de papuc cu cauciucuri de 195 balon de 50-55 si o sa vedeti si frumusete si stabilitate dar consum si demaraj diminuate.merita
|
--------------------
dacia
1310 ti
- is 01 gti
|
|
beast |
![]()
|
chiar ma intereseaza subiectul asta si as dori sa aflu mai multe despre cat costa,adaptarea de la ce anume s.a
|
--------------------
dacia
1310 ti
- is 01 gti
|
|
beast |
![]()
|
vad ca nu e nimeni interesat de subiectul asta dar am o intrebare daca se fac modificari in ceea ce priveste jantele mai mari +in 4-5 prezoane
|
--------------------
dacia
1310 ti
- is 01 gti
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Baieti politia nu prea e de acord si o sa cam ramineti fara talon ca un prieten a avut de aro 10 de 14 si a mai tras si aripile fata + spate ca sa nu loveasca cauciucul, dupa care s-a saturat de politisti si le-a pun pe cele vechi . (le-a vindut cu 500 lei grei cu tot cu cauciuc) A vrut omologare si nu i-a dat aia de la rar pe motiv ca berlina nu este prevazuta cu genti de 14,(ca daca era prevazuta parca mai trebuia omologare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
ideea e ca pe patru prezoane sunt mai multe modele de jante de aliaj decat pe 3, chiar si pe 13"...cred
![]() |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
QUOTE(beast @ 10 Jul 2005, 21:28) incearca de la un papuc tractiune fata iei oalele sile pui pe tamburii de dacia break ca sunt mai mari ![]() Nu cred ca merge sa iei numai oalele, eu zic ca e diferenta la axul rulmentilor, la diametrul oalei si latimea sabotului cu 10mm (cel putin asa retin din cartea de raparatii Dacia, o sa incerc sa aflu ceva mai multe) si trebuie sa iei tot ansamblul. O solutie pe care as vedea-o eu ar fi de a schimba cu tot cu axul rulmentilor, adica depresarea celui vechi si presarea celui nou de papuc. ![]() |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Update la postul de mai sus.
Am vazut la producator puntea spate de papuc si nu se poate face nimic in sensul adaptarii acesteia pe berlina (prea multe modificari care nu merita efortul). In schimb exista posibilitatea sa se poata aplica modificarile sugerate de mine mai sus pentru ansamblul frana spate de nova (inca nu sunt sigur daca se potriveste la diametrul axului rulmentilor, in zona de presare in punte). La capitolul "numar de prezoane" pot ramane cele patru pe care le are, sau daca folosesti pe fata puntile de papuc in cinci, poti incarca cu sudura cele patru gauri originale si sa dai alte cinci gauri si sa le filetezi (cred ca este de prisos precizarea ca trebuie sa ai un meserias super ca sa ai gaurile perfect centrate). ![]() |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:40 |