Lazy BLU
![]() ![]() ![]() |
Lazy BLU
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu cred ca e aceeasi "veche" problema .... injectoare infundate ...... sau (Doamne fereste) catalizator infundat.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Domle ... eu nu mai prind sigur 160 ... pe la 155 se linisteste brusc si pot s-o calc cat vreau ca nu mai vrea ..
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Domle ... eu nu mai prind sigur 160 ... pe la 155 se linisteste brusc si pot s-o calc cat vreau ca nu mai vrea .. Sigur e de la injectoare... Nu trebuie sa fie infundate de tot (incat sa sesizezi imediat). Sunt usor obturate cu calamina, e normal, curata-le si masinuta ta isi va recapata vitalitatea, garantat, am patit-o si eu! :wink: ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:04 |