Send to Recycle Bin, la stergerea pe retea
![]() ![]() ![]() |
Send to Recycle Bin, la stergerea pe retea
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate....
Asta ar insemna ca toate fisierele sterse sa fie copiate pe acel calculator si pe urma sterse... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu, cred ca n-am explicat bine - numai cele de pe calculatorul respectiv.
Mai precis, exista un file server, unde toata reteaua trebuie sa aiba full acces. numai ca daca un dilimache sterge un fisier care nu trebuie, sa existe posibilitatea recuperarii lui din Recycle Bin ca pe un calculator de sine statator |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu man, nu se poate. Stergerile de pe retea nu functioneaza pe NTFS/FAT, ci pe SAMBA..
Doar daca iti instalezi un soft gen Medley Recycle Bin. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
un fileserver are obligatoriu subsistem de backup (pe medii optice, pe banda, pe alt fileserver, etc). Cel putin asa privesc eu treaba. Daca nu are acest subsistem (plus multe altele, antivirus, versioning, acl) atunci nu e un fileserver, e un simplu share in retea.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Ake |
![]()
|
boon, deci nu e file server cum ziceti voi, e o adunatura de hard diskuri. Ziceti ca Windows-ul de la mama lui, nu stie, asta imi era si mie destul de clar ( e drept ca in sinea mea speram sa fie vre-un feature ascuns undeva). DA ce programe ziceti ca as putea instala sa rezolv beleaua? (retinut propunerea lui viulian, ma duc sa caut pe net ce-i ala)
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ptr inceput si ceva de genu'
lost and found-asta ptr cand iti dais eama ca ai pierdut..asta merge si dupa formatare cica... un norto recycle care ti le tine protejate pana le stergi definitiv...ai odata empty recycle si a 20a oara empty norton protected files era un soft care-l foloseau astia de la politie sa vada ce ai avut pe hdd se numea n-case daca mai tin eu bine minte..si parca si recupera date... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:09 |