Clasa zero, Care ati nascut acum 5-7 ani?
![]() ![]() ![]() |
Clasa zero, Care ati nascut acum 5-7 ani?
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici sint numai oameni seriosi. N-a nascut niciunul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
o sa nasca marty si-ti spune el
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ia de aici
Pentru anul 2012 vor aparea instructiuni, probabil, in primul trimestru...Ar fi bine sa verifici si pe la inspectorate - municipal si de sector... Da' di se ne intreghi pi noi, bre ? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 17 Nov 2011, 11:16 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ia legatura cu userul doby-s, ca frecventeaza clasa zero la seral.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 17 Nov 2011, 10:09) Georgica, esti depasit de evenimente! Aia e pentru anul 2011. Initiatorul intreba pentru anul 2012, cand intra in vigoare (referitor la "clasa 0") legea educatiei Art. 29 din lg. 1/2011: QUOTE Art. 29. - (1) Învățământul primar se organizează și funcționează, de regulă, cu program de dimineață. (2) În clasa pregătitoare sunt înscriși copiii care au împlinit vârsta de 6 ani până la data începerii anului școlar. La solicitarea scrisă a părinților, a tutorilor sau a susținătorilor legali, pot fi înscriși în clasa pregătitoare și copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la sfârșitul anului calendaristic, dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare Deci incepand cu 2012 scolile trebuie sa organizeze "clasa 0", care trece astfel de la gradinita (grupa pregatitoare) la scoli. Sunt curios cate or sa poata face asa ceva, dat fiind lipsa personalului didactic din scoli. Eu personal nu am gasit in legea educatiei nici o sanctiune pentru neinscrierea in "clasa 0" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu mai bine te duci sa intrebi la scoala? io asa as incepe...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Stefan.A |
![]()
|
deci da!
@klaus - sanctiuni nu am vazut nici eu acolo, dar nu d-aia iti dai copilu' la scoala @kxz - tu ce zici, n-oi fi intrebat? si la scoala si la gradi? probabil vor apare norme de aplicare care sa lumineze subiectu' |
-------------------- |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu stiu care a nascut acu 6-7 ani, da avand in vedere numarul de femei pe forum, as zice ca puteai sa le contactezi pe pm cu intrebarea asta
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Care femei? Cele 2-3 care au deschis usa aici au fugit aproape instantaneu sa nasca in alta parte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
era si normal dupa ce ti-au vazut avatarul !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Sinteti o adunatura de misogini, asta-i adevarul! Cum apare o femeie, cum sariti pe ea.
Nu v-ati uita si voi, inainte, daca e corespunzatoare. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 17 Nov 2011, 10:07) Scutecel, ce e puisor, plingi ca s-a lasat frigu' si nu-si mai pune lumea termopane? QUOTE(klaus @ 17 Nov 2011, 10:49) Ai luat-o pe urmele lui, noutati n-ai?QUOTE(corbex @ 17 Nov 2011, 11:54) Io tre' sa recunosc ca-s lesbian, imi plac femeile! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Da...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si daca puradeii mei sunt nascuti in ianuarie... ii dau la scoala la 6 ani si 9 luni...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Numai o sotie de rapidist poate naste-n 2005, iar in 2012 se inscrie-n clasa I-a.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Stefan.A |
![]()
|
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:20 |